Hogyan kell szöveg "alá" fényképet beszerkeszteni? (tudásbázis)
7. Perseida (válaszként erre: 1. - Liliom42)
2014. márc. 10. 22:11
Képszerkeszővel pl photoscape program, egyszerűen kezelhető, magyar nyelvű verziója is van.
6. liliom42
2014. márc. 10. 21:03
Köszönöm, holnap próbálkozom, ha nem megy, visszajövök. Remélem, jól tettem fel a kérdést, az "alá" az azt jelenti, hogy a szöveg mögötti teljes részt ki kéne, hogy töltse a fénykép. Egyébként igen, szétesett a szöveg... :))) de azért még nem adom fel. Köszi mindenkinek :-)
5. Dyedrys
2014. márc. 10. 18:46
Ha wordben csinálod, akkor beszúrás- kép - kiválasztod a képet, és leokézod. Nem kell megijedni, ha szétesik a szöveg, jobb egérgomb a képre, kép átfuttatása, és négyzetes. Ha a jobb egérgombra nincs ilyen lehetőség, akkor pedig fent a menüsoron is találhatsz ilyet. :)
Remélem érthető voltam. Sok sikert! :)
4. Boszy28
2014. márc. 10. 17:40
Másolás, beillesztéssel is megy.
3. bnedora
2014. márc. 10. 17:30
Én fordítva szoktam, képszerkesztő segítségével.
2. liliom42
2014. márc. 10. 16:52
A4-es méretben szeretnék egy szöveget írni és alá egy családi fotót szeretnék tenni.
1. liliom42
2014. márc. 10. 16:51
Hogyan kell szöveg "alá" fényképet beszerkeszteni?
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Hogyan kell fényképet szerkeszteni, formázni?
- Hogyan kell képernyővédőnek saját fényképet feltenni?
- Hogyan kell a hagyományos fényképet beszkennelni?
- Önéletrajz valamelyik felső sarkába, de egyáltalán, hogyan kell fényképet szerkeszteni?
- Tudna nekem küldeni valaki utazási katalógusokról készült fényképet? Házi feladathoz kellene. Email cím az adatlapomon.