Hogyan kell a torta egész tetejét bevonni marcipánnal? (tudásbázis)
Bár az előttem szólók elég régen jártak itt, azért ha valakit érdekel, elárulok pár titkot segítségképpen.
A készen vásárolt marcipán alá szitálj porcukrot és azon nyújtsd ki, így nem ragad oda a gyúródeszkához. A tortát kívül is kend be a krémtöltelékkel és erre helyezd rá a kinyújtott marcipánt. Így nem fog rajta csúszkálni szeleteléskor. Saját tapasztalat.. :D
azonnal díszítheted, nem kell állni hagyni, vagy hűteni
ha kész masszát veszel (ezt javaslom) ne jéghidegen nyújtsad, kézmelegen könnyebb
sok sikert!
Nem úgy gondoltam..:)
Amint rárakom már diszithetem is ?Nem kell a hütöben pihentetni?
Kezdö vagyok...de gondolom ez már feltünt...
Hát márvány asztal az nincs:)
ès mennyi ideig kell száradni hagyni?
Ez lesz az elsö ilyen tortám:)
szia
fogod a kész marcipánt, és kinyujtod mint a tésztát (a legjobb márvány asztal lenne :)
és kész tortát beburkolod vele!
Nem olyan bonyolult! (ja és marcipánt lehet készen venni, akár szineset is!)
További ajánlott fórumok:
- Lehet formatortát kókuszgolyó tésztából csinálni és marcipánnal bevonni?
- Hogyan "ragasszak" össze marcipánt marcipánnal?
- Hogyan kell marcipánnal bevonni egy kerek tortát, hogy ne legyen gyűrődés az oldalán?
- A dobostorta tetejét, hogy kell úgy elkészíteni, hogy másnapra ne kristályosodjon ki a cukor?
- Cukrászok! Hogyan kell szépen bevonni marcipánnal egy tortát?
- Marcipánnal milyen tortákat lehet bevonni?