Cukrászok! Hogyan kell szépen bevonni marcipánnal egy tortát? (tudásbázis)
6. sárkánytűz (válaszként erre: 5. - Sárkánytűz)
2015. márc. 23. 16:01
*én is
5. sárkánytűz
2015. márc. 23. 16:00
Nem gondoltam hogy így kell. Megpróbálom énis.
Köszönöm! :)
4. fb631d78a0 (válaszként erre: 3. - Csipkerózsika)
2015. márc. 23. 15:59
Köszönöm! Hát megpróbálom... :)
2015. márc. 22. 01:40
Ha ügyes vagy, akkor könnyű. Szerintem érdemes előtte gyakorolni, mondjuk egy lábas külsején.
Vékony porcukorrétegen ki kell nyújtani sodrófával a marcipánt, a tetejét is finoman megszórni és óvatosan feltekerni a sordófára. Aztán letekerni a tortára, úgy, mint tepsibe a tésztát.
2. fb631d78a0
2015. márc. 19. 12:43
Sziasztok!
Nem csináltam még... érdekelne, hogy nehéz-e szép egyenletesen bevonni, megy gyakorlás nélkül is? Esetleg van valami trükk?
1. fb631d78a0
2015. márc. 19. 12:42
Cukrászok! Hogyan kell szépen bevonni marcipánnal egy tortát?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok felsorolni szakácsokat, cukrászokat és szakácskönyv írókat?
- Lehet formatortát kókuszgolyó tésztából csinálni és marcipánnal bevonni?
- Mit használnak a cukrászok a krémek szinezéséhez?
- Hogyan ragasszak össze marcipant marcipannal?
- Hogyan kell marcipánnal bevonni egy kerek tortát, hogy ne legyen gyűrődés az oldalán?
- Hogyan kell a torta egész tetejét bevonni marcipánnal?