A dobostorta tetejét, hogy kell úgy elkészíteni, hogy másnapra ne kristályosodjon ki a cukor? (tudásbázis)
Igen, az a rossz benne, hogy hamar feloldódik a cukor a piskótán... Ezért jó minél hamarabb elpusztítani...
Sajnos ezt nem lehet megakadályozni...
Igen, azért jó egy csepp ecet, mert a cukrászat is arra használja, pl. a fondantnál, hogy főzés közben a cukor kikristályosodjon...
Persze meg kell várni főzés közben, hogy az ecetszag megszűnjön...
Főzött karamellnél is használja a cukrászat...
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- Lehet-e kapni kereskedelmi forgalomba, előre elkészített, cukrozott, kikevert Rama margarint?