Hogyan kell a posztert feltenni a falra? (tudásbázis)
Ha ragasztóval csinálod,amikor leszeded,ottmaradhat a falon a posztered fele.Fogkrémnél ilyen nem volt,szépen,egyben leszeded,ha meguntad..
De ha te mindenáron ragasztgatni akarsz...
A gyurmaragasztóból a kék színű a jobb. A sárga s a fehér silányabb másolat szerintem. A kék nem szedte le nálunk a festéket, a kék és a sárga nagyon. Most festettünk újra miatta.
Inkább több incifinci pici darabot használj a gyurmából, az is megtart egy posztert, a nagyobb darabok már veszélyesebbek a festékre nézve.
komolyan leszedte a festéket a falról? :(
akkor úgy látszik, gyártmánytól függ, hogy melyik mennyire jó :(((
a cellux nem szedte le a festéket?
és még az a nagy előnye a gyurmaragasztónak, hogy ha megunja a fiad a posztert, akkor simán le lehet szedni, nem lesz a falon nyoma.
ráadásul a ragasztó kis gyúrás után újra felhasználható :))
ilyen kisméretű poszternél amit írtál, szerintem ez a legpraktikusabb megoldás
rajzszöggel.
de ha nem akarod / tudod kilyukasztani a falat, akkor un. gyurmaragasztóval. papírboltokban lehet kapni, gyurma állaga van, és mindkét felén tapad. ebből ha kis korongokat gyúrsz, akkor néhány helyen oda tudod fogatni a posztert a falhoz. majdnem minden felületen tapad. egy csomagban "egy életre elég" mennyiség van, persze csak ha nem akarod az egész szoba falát kiplakátolni:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell feltenni a DM-ben kapható franci műkörmöt?
- Hogyan kell képernyővédőnek saját fényképet feltenni?
- Ha csak 1 pakli kártya áll rendelkezésemre, akkor hány sorban kell a kártyákat feltenni?
- Ha a Windows 7 frissült 10-re és később újra kell telepíteni a rendszert, honnan tudom újra a 10-est feltenni?
- Hogy kell a köröm matricát feltenni?
- Videókameránk van, de nem tudom, hogy lehetne feltenni a gépre. Tudtok segíteni? Mi kell hozzá, egyáltalán van rá lehetőség?