Hogyan kell feltenni a DM-ben kapható franci műkörmöt? (tudásbázis)
Feltettem egy képet, még anno covid bezárás idején magam csináltam párszáz forintos kínaiban vásárolt körmökből.
Nyilván a körmös által készített szebb, de szerintem nem néz ki borzasztóan.😉💅
Vegyél mellé egy ecsetes ragasztót (ne tubusos sz@rt) és először formázd meg a műkörmöket a saját ujjaidhoz. Gyanítom venni kell majd mégegy dobozzal,mert ebben csak 10 db van és előfordulhat,hogy egy méret 2 ujjadra is jó lesz.
Szóval jó előkészítés után már nem ördöngösség feltenni: ragasztót àthuzod 2-3x a körmöm aztán gyorsan, pontosan rá a köröm és rànyomsz az ujjaddal kb 5 mpig.
Sima vagy az öntapadós? Mert látom 2 féle van, a simához kell venned ragasztót is.
Ha nem vetted még meg ne vedd meg, mert ezek sosem olyan alakúak mint a saját körmöd.
Nálunk 6000 Ft alatt már nem csinálnak géllakot, ami igényes. Kezdők car munkái talán 4000-t még vannak.
Ahh, bocs, de ez borzalmas es igenytelen.
Adnak hozza ragasztot? Vagy azt még külön meg kell venni?
Ha ragaszto nincs benne, akkor 3-4000ert mar csinalnak géllakkot, ami 4 hétig tuti kitart.
Erre gondolsz?
Használ valaki egyáltalán ilyen gagyi borzalmakat?
Mondjuk nyilván, ha árulják...
Míg lószar van, veréb is van, ugyebár.
További ajánlott fórumok:
- Milyen áron kapható a DM-ben zabkorpa?
- Dm-ben kapható csokis és vaníliás turmix (por)
- A Dm-ben kapható haj-köröm vitamin ér valamit?
- Valaki próbálta már a dm-ben kapható zöldtea kapszulát? Jobb mint a "sima" tea?:)
- Használhatóak a DM-ben és Rossmannban kapható bőrvágó ollók?
- Milyen esetekben nem szabad műkörmöt feltenni a vendégnek? Milyen körmökre nem ajánlott?