Ha a Windows 7 frissült 10-re és később újra kell telepíteni a rendszert, honnan tudom újra a 10-est feltenni? (tudásbázis)
Valaimi olyat olvastam most hogy az alap rendszer (amiről frissítve lett) licence megmarad. Nem tudom ez ms nyelven mit jelent de hátha segít.
Mellesleg amiket most olvastam emellett a win10-ről asszem el kell kezdenem gyűjteni egy Mac-re... Mert ha megszűnik a támogatottsága a win7nek én tényleg szakítok a winnel...
Nekem is az volt :)
Július 29 után kezdték küldeni a frissítéseket, de ezek szerint te nem iratkoztál fel rá.
Nekem tetszik a 10. Csak azt nem tudom, hogyha telepíteni kell majd a gépet, honnan szedem újra elő...
Ó jaj. Akkor erre figyelek.. Még jó hogy nem automatikus a frissítés. De elvileg ga csináltál régebbi biztonsági mentést akkor visszalöheted.
Egyébként köszi hogy szólsz. Nem adom a win7-em XD neked melyik verzió van? nekem a 64 bites home premium
Késő :D
Nem magától frissül, csak ha telepíted.
További ajánlott fórumok:
- Vágóhídi dolgozók vagy akik látják a rendszert közelről, tényleg ....?
- Hogyan kell újra telepíteni a gépet?
- Nem tudok angolul.Ha vennék egy operációs rendszert, és véletlenül szükségem lenne rá, én újra tudnám telepíteni a számítógépet?
- Nem tudok 8.5-s msn-re pluszt feltenni, amiket találtam nem engedi telepíteni.Tud valaki segíteni melyik verzióval próbálkozzak?
- Nem tudom telepíteni az op. rendszert netbookra, tud valaki segíteni?
- ATD GP-438B GPS-re hogyan lehet telepíteni navigációs rendszert?