Nem tudom telepíteni az op. rendszert netbookra, tud valaki segíteni? (tudásbázis)
Akkor hurrá
Néha a laptop is okoz fejtörést, napokban kinlódtam eggyel, de az XP sehogysem ment rá fel. Maradt a Vista
További jókat!
Köszi, de már nem aktuális a téma. Azóta eladtuk a masinát. Egyébként nekünk nem sikerült megoldani a telepítést. A férjem elvitte egyik munkatársához, ő tette rá az op.rendszert.
Ilyen szerkentyűt soha többet nem veszünk, az biztos. Akkor már a laptop, abba bele lehet tenni a DVD lemezt.
Még mindig nem?
Merthogy a BIOS-ban a remove dev. éppenhogy a pendrájvra utal, magyarul eltávolitható eszköz/remove device
A pendrájvot bootolhatóvá kell tenni és úgy feltelepiteni rá az op.rendszert
Milyen op.rendszert akarsz rátenni?
Első nekifutásra ennyi
A probléma továbbra is fennáll. Nem lehet használni a gépet, mert nem tudom telepíteni az op. rendszert.
Biztosan többen is vagytok, akik netbook-ot használtok. Nektek is telepíteni kellett valahogy.
Időközben a neten bóklászva lehet, hogy megtaláltam a problémámra a választ!
Valószínűleg nem bootolható a pendrive-m .
Ezért nem ajánlja fel a BIOS-ba az usb lehetőséget!
Tegnap vettem egy netbookot.Kiírtam pendrive-ra az op.rendszert/CD meghajtó ugye nincs/.
Nem indul el a bekapcsolás után automatikusan, sajnos angolul nem tudok, a rendszerben pedig nincs magyar nyelv, valami hibát ír ki, ha rákattintok a "setup.exe" ikonra.Ez a problémám?!
További ajánlott fórumok:
- Nem tudok angolul.Ha vennék egy operációs rendszert, és véletlenül szükségem lenne rá, én újra tudnám telepíteni a számítógépet?
- Tud valaki segíteni? Újra szeretném telepíteni a gépet, de a monitor nem kapcsol be csak ezt írja ki:Nicht unterstützter modus.
- Nem tudok 8.5-s msn-re pluszt feltenni, amiket találtam nem engedi telepíteni.Tud valaki segíteni melyik verzióval próbálkozzak?
- Internet Explorer 8-as prog. kellene telepítenem, de mindig hibába ütközök. Tud valaki segíteni?
- Ha a Windows 7 frissült 10-re és később újra kell telepíteni a rendszert, honnan tudom újra a 10-est feltenni?
- ATD GP-438B GPS-re hogyan lehet telepíteni navigációs rendszert?