Tud valaki segíteni? Újra szeretném telepíteni a gépet, de a monitor nem kapcsol be csak ezt írja ki:Nicht unterstützter modus. (tudásbázis)
Üdv Mindenkinek !
Nekem egy olyan problémám lenne h ugye LCD TV-re van rákötve a PC és ma reggel átállítottam a felbontást és azt irja utána h : "nem támogatott üzemmód" , sajna automatikusan nem állítja vissza a gép és én még nem tudom mivel nem látom h mi van az asztalom. A kábelkihúzás és az újraindítás nem segített : (.
Hát nagyjából ez lenne a problémám, ja és bocs ha rosz topicba irtam roll.gif :\ A helpet előre is köszönöm! ; )Ja és ha lehet normális választ kérnék rá :S
Üdv: Amfe :>
Azért szoktam kihúzni,hogy az ilyen vagy hasonló problémákat "elfelejti" a gép törlődik a memóriából és minden rendben lesz!
Ha nem akkor tévedtem.
Nálam már többször bizonyított ez a módszer!
Újra szeretném telepíteni a gépet de a monitor nem kapcsol be csak ezt írja ki:Nicht unterstützter modus.
Mi lehet a gond?
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki segíteni abban, hogy hol kell beállítani a kép méretet? Húzgálni kell a képet, mert "nem fér" bele a monitorba. . .
- Nem tudok 8.5-s msn-re pluszt feltenni, amiket találtam nem engedi telepíteni.Tud valaki segíteni melyik verzióval próbálkozzak?
- Internet Explorer 8-as prog. kellene telepítenem, de mindig hibába ütközök. Tud valaki segíteni?
- Nem tudom telepíteni az op. rendszert netbookra, tud valaki segíteni?
- Adobe flash playert akarok telepíteni a gépemre, nagyon nem értek hozzá, és nem tudom megnyitni ezt: flashplayer. xpt, tud valaki segíteni?
- Monitor problémám van. Tudtok segíteni nekem?