Hogyan indíthatnám be a fogyást? (beszélgetés)
nekem is lettek, hirtelen hizastol, a bor nem birja kovetni a kilokat es ezert megszakad. Attol lesz a csik...pont mikor terhes az ember lanya.
Drukkolok, hogy elerd amit akarsz, de szerintem most is szuper csaj vagy. Feszesiteni lehet, de fogyni mar nem kene.
ha elkezdesz jarni kondiba, akkor a centik fognak lemenni es szuper kis tested lesz ;)
A bor akkor csikosodik mikor hizol, nem mikor fogysz.
az már így sem sok!!!! Az 55 kiló abnormákis lenne! Nem szabad áesni a ló túloldalára. Én a 162 centimhez vagyok most kb. 60 kiló. Nem mondom h nincs rajtam felesleg, de nem durva a helyzet. 56 lenne az álomsúlyom, m annyi vtam 16 évesen. DE nem számít h leszek-e annyi, csak ha belenézek a tükörbe, yo csajt lássak ott:)
Szerintem már nagyon rendeben vagy!!!!
Nem lehet, hogy azért nem fogysz, mert már nincs miből? Néztem az adatlapodon kitette fotódat, és egy gyönyörű hölyget láttam, akinek nincs is szüksége fogyásra. Hány centi és hány kilogramm vagy?
Egyébként szerintem is mérd a centiket is. Van olyan, hogy a súly nem megy lefelé, de a centik igen, hiszen az izom nehezebb a zsírnál, de kisebb helyet foglal el.
Én kalória számlálással fogyok. 1 hónap alatt 8,4 kg-t adtam le, azóta ez már közel van a 10 kg-hoz.
Nekem is van, hogy áll a súlyom akár öt napig is. Utána fogyok másfél kilót két nap alatt, majd megint áll három napig. Ez fogyásnál teljesen normális. Minden test más. A párom 11 kg-t adott már le, de úgy, hogy egyik nap volt x kiló, másnap 6 dkg-mal több. Harmadnap megint x, negyedik nap kevesebb. És így tovább... Mindenkinél máshogy van ez, ami szerintem lényeges, az a kitartás. A mozgás se mindegy mit végzel. Minden gyakorlát más mennyiségű kalóriát éget el.
Szia!
Én is voltam gondban egy ideig mikor fogyni akartam. Egy ideig nem akart beindulni. Mikor meguntam elhatároztam, hogy csinálok egy tisztító kúrát. Jól tettem, mert ezzel indult be a fogyásom. Ezzel együtt átállítottam az étkezésemet és rendszeresen tornázom mind a mai napig. Nekem így indult be a fogyásom. Sikeresen le is adtam 10 kg-ot:) Azóta is tartom amit addig csináltam. Ez augusztus közepén kezdődött. Mind a mai napig minden nap iszom a zöld teát is:)
További ajánlott fórumok:
- Csatlakozz hozzám kezdjük a fogyást együtt!
- Milyen kérdést tennél fel MOST, ha indíthatnál új témát?
- 10kg fogyást hogyan érhetek el?
- 3 kg fogyást hogyan?
- Hogyan előzöd meg, hogy a fogyástól bőrőd megereszkedjen?
- Stagnál a súlyom, pedig még van pár leadnivaló kilóm...segítsetek légyszi, hogyan indítsam be újra a fogyást? (az 1. kommentben részletezem)