10kg fogyást hogyan érhetek el? (beszélgetés)
Köszi. Csak az a fontos, hogy ne egyszerre mondjunk le mindenről, hanem fokozatosan, akkor sokkal egyszerűbb!
Mindenkinek sok sikert a fogyóhoz. Én is elkezdtem újra!!!
Szia,
Nekem ami bevált: kalóriaszámolás és mozgás!:)
Sok sikert!:)
Ami nekem bejött: reggeli könnyű (műzli, vagy gyümölcs), ebédre amit akarok, de mértékkel, lassan, jól megrágva, jóllakásig, egy falattal sem tovább. Vacsora 18 óra előtt, 18-19 óra között könnyű séta, esetleg kicsi kocogással egybekötve. Garantált a minusz 0,5-1 kg hetente. Annál többet - mint ahogyan már írták is előttem - nem szabad fogyni egyszerre!
Mozgást lehet minden mennyiségben, amíg jól esik.
Nálam a kalória/szénhidrát számolgatás nem jött be, annál éhesebb voltam! :)
Bármelyik tanácsot fogadod is meg, az a lényeg, hogy ne érezd szenvedésnek! Sok sikert! Várjuk a beszámolót! :)
ne egyél kenyeret tésztát krumplit sütit és semmiylen édességet...
vagy csökkentsd az evés mennyiségedet annak az adagnak edd a felét amit egyébként megtudsz enni... bár sztem ha egy gyerek tányérkészleet veszel és arra szedsz ki magadnak enni bőven jó vagy
és persze ennek a 2 tippnek is a velejárója a torna , tánc úszás, futás, amit jónak látsz és tudsz csinálni télre mindenféle képpen az úszást ajánlom meg a tornát otthon akár dvd-n is elég sok ilyen van már manapság... ha elmész úszni egyre figyelj oda hogy salit egyél utána ne valami nehéz kaját ... egy 25méteres medencében alkalmanként 50 hossz bőven elég a saját tempódban nem kell sietni.
Sziasztok!
Nos pár sorban elmondom,h mi az én véleményem erről.Alig 2 évvel ezelőtt 103 kilót nyomtam...Most olyan 75-öt,és nem akarok itt megállni.Mit csináltam?Voltak időszakok,amikor diétáztam,próbáltam minimális szénhidrátot bevinni,meg tudatosan kevesebbet enni.De ami igazán bejött az a rendszeres mozgás és az akarat.Amikor leállnék,akkor spannolom magam lelkileg,h sosem leszek feszes és karcsú,ha megállok.Ma már ott tartok,h nem jelent gondod 6 km lefutása,sőt,ha 1 hétig nincs időm elmenni futni,akkor már fizikálisan rosszul érzem magam,mert annyira jól esik az a kis hajtás.Persze kicsiben kezdtem,3km-t nem tudtam megállás nélkül.De ah tünedeztek a kilók,és jöttek az elismerő pillantások egyre könnyebb lett.
Én csak ezt tudom javasolni semmi mást.Persze lehet kifogást keresni,h nem bírja a futást a térdem,akkor ott az úszás.Nem kell versenyló módjára,ami a csövön kifér,elég,ha többször keveset mozogsz.Tehát minden nap egy kicsit.Észre fogod venni,h a kedved is jobb tőle.
A diéták nem nagyon jöttek be,mert sokkal inkább a jojo effektust vettem észre.
Csak az akarat az alapja.Akarod?Akkor menni fog.Nem könnyű,bevallom,h sokszor baromi nehéz,főleg az elején.No meg nem szabad feladni,ha nem jelentkezik eredmény az első 1-2 hétben.Majd megindul az.
Fel a fejjel,és kitartást!
Személyre szabott diétával.
Hiába teszed fel a kérést, ha nem tudunk rólad semmit.
Van aki erről vagy arról képtelen lemondani, másra pedig tud áldozni. Van akinek kell egy fix étrend, van akinek csak egy megfelelő, motiváló sport kell, egy cél: ruha, karácsony.
Egy hónap alatt -10kg az nagyon sok, heti fél vagy 1 kg az ideális, tehát havi 2-4kg.
Én a kalória és szénhidrát számolást ajánlom, nekem ez jött be.
Ha mozogni nem is szeretsz, de ha az étkezésre odafigyelsz akkor sikerülhet.
Amúgy meg: Ne fogyókúrázz, hanem válts életmódot!
sztem alegegyszerűbb a szénhidrát és zsirszegény kaja+ sok mozgás. :))) gondolom most jó bölcs voltam. :)))
de a barátnőmnek a CHszegény kaja nagyon bejött+ R.Réka I-II. dvd. 3hó alatt 12kg-t adott le vele. én gebe vagyok, úgyh nem próbálom ki talán sosem..
További ajánlott fórumok:
- 3 kg fogyást hogyan?
- Hogyan indíthatnám be a fogyást?
- Ha lombik programban veszek részt kérhetek vissza utólag utazási költségtérítést, hogyan?
- Hogyan előzöd meg, hogy a fogyástól bőrőd megereszkedjen?
- Stagnál a súlyom, pedig még van pár leadnivaló kilóm...segítsetek légyszi, hogyan indítsam be újra a fogyást? (az 1. kommentben részletezem)
- Hennával hogyan érhetek el sötét (Détár Enikős) vörös hajszínt?