Hogyan hódítsuk vissza párunkat? (beszélgetés)
Most, hogy leírtad, te is tudod, érettebbnek tűnsz a szememben.
Ha vigasztal valamennyire, leírok egy sztorit, ami egyik legjobb barátnőmmel esett meg. Volt egy fiúja, szakítottak, összejöttek, a pasi másfelé is kacsintgatott, de a barátnőmnek csak ő kellett, bárennyire is hajtgattuk, hogy hagyd a fenébe! Ő is trükközött, szoli, fodrász, új ruhák, szülinapi meglepiként szexi fotósorozat magáról. Valahogy visszabolondította, sokat futott utána. "Megérte neki", most együtt élnek, és elvileg dúl a love. Én már rég hagytam volna a fenébe.
A fene megette azt a kapcsolatot, ahol ennyit kell teperni egy pasi után. Ő vajon tökéletes?
Természetesen nem célszerű elhagyni magunkat, és jó, ha ápoltak, igényesek, csinosak vagyunk, de csak akkor, ha azt értékelik és viszonozzák. Olyan szekér után biztos nem futnék, ami nem vesz fel.
A te döntésed szerencsére, nem az enyém. Szerintem mérlegelj, hogy valóban megéri-e, vagy keress olyat, aki nem gyengül el, ha netán 5 percig nincs veled, hogy felügyeld a lépéseit.
ha már 2 hónapja kibékültetek és ennek ellenére döcögős a kapcsolat, és még mindig a csábítás fázisánál tartasz, az szerintem nem jó jel. Akkor vagy te vagy ő mégsem 100%-ig biztos az érzelmeiben, nem?
van értelme folytatni ezt a kapcsolatot? ha a rendezés után még azon kell gondolkodni, hogy hogyan csábítsam el, akkor nem vagy biztos magadban.
Magad miatt megtennéd, hogy változtatsz a külsődön, vagy csak miatta teszed? mert ezzel max csak időt nyersz, átmenetileg feldobod a kapcsolatot, de hónapok múlva megint felteszed a kérdést, mit tegyek még? ha csak te tepersz ebben a kapcsolatban az régen rossz...
Szerintem igen nehéz kérdést feszegetsz! ..és alapvetően a kérdéseddel van gond.
Szakítás utáni újrakezdés nem jó ötlet, mivel az előzőt sem dolgoztad fel! Tedd magadban tisztába azt dolgot, hogy miért is szakítottál az előzővel és mostanival és csak utána próbálkozz. Ameddig nem tudod ennek okát, addig hibáket se fogod tudni, tehát azt ismét el fogod követni. Ha pedig azt ismét elköveted, akkor hiába minden ennek is csak szakítás lesz vége.
Én a helyedben magamba szállnék és elgondolkodnék azon, hogy mi volt a problémám a párommal. Ha erre megkaptam a választ, akkor jöhet következő kérdés, hogy ezt el tudom fogadni vagy sem, párom tud-e változtatni rajta vagy sem?
Aztán jön következő nagyon alattomos dolog, hogy amit mondasz azt el is hiszed és megbízol-e benne.
Szerintem most ne rohanj a kapcsolat után, hanem adj időt magadnak és válaszolj a saját kérdéseidre!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szerezzük vissza a szerelmünket? Illetve hogy kapjuk meg azt, akit szeretnénk?
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Szülés után visszanyerni a testünket, hogyan?
- Hogyan lehet leszoktatni párunkat az ivásról?
- Mért csaljuk meg a párunkat?
- Mennyi idő után érdemes bemutatni az új párunkat a gyereknek?