Hogyan fogadja el magát egy kevésbé jobb férfi? (beszélgetős fórum)
Sehogy!
Nyugodjon belem hogy neki ennyi az élet.
He?
Mi vagy?
♥
Köszönöm!
Állj le te kis izéke!!!
Ezért repcsi jár!!
Hagyd békén Happy anyukáját!!!
A szádra ne merd venni!!
Szeretem az Anyukámat.
És a tied? Hogy szolgál az egészsége?
miért ne lenne?én 20 évesen 46 kg voltam a 168 cm--hez.
mások szerint/ anyám/,csinos voltam. most meg ,mit nem adnék 5 kg.fogyásért.na a félkaromat azért nem.
"Nem annyira előnyös külső elfogadása."
Már 16 évesen is tudtam, hogy soha nem lesz senkim. Nem könnyű ezt elfogadni, de talán majd az idő segíteni fog.
Nőt szerez? Mint valami árucikket? Meg vagy zakkanva?
Na, akkor kezdjük legelölről. A szex senkinek sem jár alanyi jogon, mivel hogy ahhoz két ember tudatos, józan beleegyezése kell, minden más, ami ettől eltér, az a BTK hatáskörébe tartozik.
Azt mondtam: szerintem hagyd békén a csajokat. Nem azt, hogy hagyd békén a csajokat a szerinted rondák kivételével.
Mellesleg, mi az, hogy ronda? Aszimmetrikus arcú?
Köszönöm a sok savazást Mutáns!
Kurv. jól esett!
Mert te aztán kib.szottul ismersz engem, és szakértője vagy az emberi lélek. Marhára tudod, egy sz-ros fórum alapján, hogy én ki vagyok!!!!!
Akkor sem fogok a számomra cseppet sem vonzó, kizárólagosan RONDA NŐKHÖZ odamenni, mert te azt mondod!
"azok közül, hogy kit is ÉRDEMES megszólítanom, csak külső alapján tudom meghatározni."
pl. ez is egy alapvető tévedés
"csak külső alapján tudom meghatározni"
Nem csak külső. Már mondtam: mimika, testbeszéd. Szelektíven olvasol? És miért, ha szabad kérdeznem?
"Aztán persze jön a belső megismerése."
Ami a megfogalmazásod alapján egyértelmű, hogy számodra csak egy huszadrangú kellék.
"Igazad van probálom leegyszerűsíteni, és egy átlatáható rendszert találni benne, hogy értsem mit is kell, és hogyan kellene csinálnom."
És az eredmény: a tanulságok levonásában, a végkövetkeztetéseidben hibát hibára halmozol.
"Mit akarok ezen fórumon? Hát eleinte kérdezősködtem, ahogy most is szoktam."
De minek, ha egyszer a válaszokban foglalt információnak, hozzád intézett kérdéseknek kb. az egy-ötvened részére reagálsz?
További ajánlott fórumok:
- Miért szeretik kevésbé, és nézik le a kövéreket?
- Hogyan fogadjam el, hogy nem vagyok szép?
- Mit teszel (vagy tennél), ha a családod nem fogadja el a férfit, akibe szerelmes vagy?
- Miért nem fogadja el magát olyannak a NŐ, mint amilyen?
- Mániákus hazudozó? 3 hónapja randevúzom egy férfival, 2 napja kiderült, "nem orvos" bár annak hazudta magát és 6 évvel fiatalabb is....
- Mennyi időre és mire van szüksége egy rég magányos 50-en túli férfinak, hogy hagyja magát átadni az érzelmeinek? Mert nem tini már...