Hogyan élted túl életed első pár nőgyógyászati szűrését? Tapasztalatok? (tudásbázis)
Felejthetetlen:(
Nő volt az orvos.Evett valamit.Az aszisztens mondta,hogy mit kell tennem.
Fekszem még eszik Grrrrrrrrrrrrrrr!
Fájt is,féltem nagyon.
Sziasztok!
Akkor ha jól veszem ki a szavaitokból,akkor ha bemegyek érte a kartonozóba (?),akkor megmondják? Vagy be kell mennem a nődokihoz? Köszi ha írtok! Puszi
nálunk kb 2 hét múlva van eredmény, telefonálnom kell vagy ha nem teszem, postán jön a recept a gyógyszerről, amit szednem kell, meg egy kis levélke, ha szükséges.
Ha rákszűrés - gondolom az volt - akkor P1 és P2 érték jó, ha P3, akkor kérdezd a dokidat, mi a teendő és szedj sok-sok vitamint, de a részleteket majd akkor ha baj van :)
ügyes vagy :))
Akkor tényleg csak véletlen :) én Veszprém megye :)
csacska!Sajnos még suliba járok,ezért marad az izgulás :):):) osztályfőnököm nem engedne el.... de majd ha kijártam a sulit,megfogadom a tanácsod :):):) köszi :)
Puszi
Ha megteheted, legközelebb kérj reggeli időpontot, hogy ébredés után mihamarabb sor kerüljön a vizsgálatra. Így nem izgulod át a napot.
Én is úgy csinálom, ha lehet. :)
Fel a fejjel :)
szia! nem,nem fogsz benedvesedni,nyugi!:-)))
nálam legalábbis sose fordul(t) elő ilyen.olyankor nem az fog járni a fejedben hogy befogsz-e nedvesedni vagy sem...,csak arra koncentrálsz hogy vége legyen,és leszálhass a székről! :-)
Sziasztok!
Bocsi először is,hogy csak így letegezlek Titeket(mégcsak 18 vagyok)... most megyek majd az első nőgyógyászati szűrésemre 26.án...addigra kaptam időpontot.... lenne egy (számomra) ciki kérdésem...szóval ha a pasi nőgyógyász matat ott lenn,akkor Te először "benedvesedtetek"? Én félek,hogy be fogok :S nem tudom,miért érzem így....kérlek,válaszoljatok!
Előre is köszi!Puszi
De akkor úgy elveszi a szüzességét a hüvelyen viszgála doki. Vagy nem?
Tudta hogy szűz a barátnőd?
Gondolom ez, meg ugye rákszűrés, vagy mi.... meg, h nincs-e valami elváltozás, ilyesmik...esetleg abortuszok száma XD váh...
De én személy szerint kicsit hímsoviniszta lépésnek tartom....
Nem tudom mit szólnának hozzá, ha hozzácsatolnék egy ártatlansági bizonyítványt, vagy mi a rendes neve már :D
Nőgyógyászati vizsgálat kell a felvételihez? :O
Ez komoly?
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Debrecenben szeretnék igazán jó nőgyógyászt találni
- Szegedi nőgyógyászok! Kit ajánlotok, kit nem, tapasztalatok?
- Szűnni nem akaró nőgyógyászati megbetegedések/kórosan bő folyás, gyulladások, stb./ Mit lehet tenni, mikor már semmi nem segít?
- Életed végén ha számvetést tartasz, melyik lenne jobb tudat? Hogy élted az életed és sok mindent megbántál...?