Hogyan állítsam be a telefonomon? Ha ki van kapcsolva és akkor hív valaki, meg szeretném kapni sms-ben. (tudásbázis)
6. szöszipanna (válaszként erre: 5. - 322bb776a7)
2010. jún. 22. 21:00
De kell hozzájárulás, mert pl. a számom nincs letiltva, de nem engedélyezem az sms küldést a szolgáltatónál. Ezt én tiltattam le magamnak.
5. 322bb776a7 (válaszként erre: 2. - Szöszipanna)
2010. jún. 22. 19:18
Nem csak akkor működik...nem kell hozzájárulás.
akkor nem kapsz smst a hívásról,ha magántelefonszámról hív valaki..mert az ugye titkos.
4. 322bb776a7 (válaszként erre: 3. - Kiscsillag01)
2010. jún. 22. 19:16
Szia..
A hívásértesítő szolgáltatást magad is be tudod állítani.mondjuk attól függ,hogy melyik szolgáltatónál vagy..Ha nem boldogulsz hívd fel az ügyfélszolgálatot.
3. kiscsillag01
2010. jún. 22. 19:07
Nem, mert a másik telómnál nem kellett hozzájárulás. Azt hiszem a hívásátirányításnál kell valahogy.
2. szöszipanna (válaszként erre: 1. - Kiscsillag01)
2010. jún. 22. 19:05
Szolgálatónál!! De csak akkor működik, ha a hívó is hozzá járul.
1. kiscsillag01
2010. jún. 22. 19:03
Ha kivan kapcsolva a telefonom és akkor hív valaki, azt utána meg szeretném kapni sms-ben. Hogyan állítsam be?
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Ha felhívlak de ki van kapcsolva, vagy le van merülve a telefonod, akkor értesülsz róla a telefon bekapcsolásakor, hogy kerestelek ugye?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Ha be van kapcsolva a telefonom, de a hívó mégsem tud elérni azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva. Mi lehet az oka?
- Hogyan állítsam be telefonomon a netezést?