Ha be van kapcsolva a telefonom, de a hívó mégsem tud elérni azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva. Mi lehet az oka? (tudásbázis)
A lakáson belül is lehet olyan, hogy nincs térerő. Egy méteren belül is változhat, a hullámoktól eltérően.
A leárnyékolás lehet még a szomszédtól (pld. egy hatalmas fém szekrény a túloldalon), fémháló a falban.
Nem az országhatár közelében laksz? Mert, ha nem kézi irányításra van téve a hálózatkeresés, akkor az automatikusan átáll a szomszéd országéra.
Nálam is szokott ilyen lenni.És rájöttem mi a gond.
Ha elektromos dolog közelébe rakom,pl.mikró,mosogatógép,ilyenek,akkor egyszerüen leárnyékolja,és nem vagy elérhető,aki hív,annak azt mondja,hogy a hívott szám nem elérhető,miközben nálad azt látod,hogy minden ok.
Néha ki kell kapcsolni egy rövif időre a telefont,mert amiatt van h állandó jelleggel be van kapcsolva.( ez lehet egy ok:)
Csak onnan gondolom h telefonos boltba segítkezem.
Sziasztok!
Többször előfordult már,hogy be van kapcsolva a telefonom, de a hívó mégsem tud elérni azt jelzi, hogy ki vagyok kapcsolva.
Mi lehet ennek az oka: rossz a SIM kártya, rossz a telefon vagy a szolgáltatóval van valami?
Előre is köszi a segítséget
További ajánlott fórumok:
- N5800 telefonomon szoftverfrissítés után nem találom a WIFI lehetőségét. Tud valaki segíteni?
- A teszveszen vett telefonomat még nem kaptam meg, szerintetek átvertek?
- Ha felhívlak de ki van kapcsolva, vagy le van merülve a telefonod, akkor értesülsz róla a telefon bekapcsolásakor, hogy kerestelek ugye?
- Hogy tudnám összekapcsolni a telefonom a számítógéppel?
- Nokia telefonomon hiába lehet beállítani a fényhatásokat (nem fogadott hívás, SMS jelzése), mégsem működik.Nálad rendben van?
- Hogyan állítsam be a telefonomon? Ha ki van kapcsolva és akkor hív valaki, meg szeretném kapni sms-ben.