Hogy tudnék combból és a vádlimból fogyni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Olvasgattam amiket írtatok. Én is arra keresek megoldást,hogy combból fogyjak. Nektek mi vált be leginkább? Kaptam egy mini szteppert,de nem tudom,mennyit és milyen gyakran kéne használnom...
Ez igaz,én is azóta hordok kis miniszoknyákat ,sortokat,csini csizmákat,stb,amióta lefogytam.Így 45 kilóval egész más,mint mondjuk 52 kilóval volt:))
Én is ha híztam régen,egyből azt vettem észre,h a lábaim-combjaim vastagodnak,felülre kevésbé ment-de nagyon örülök,h ezzel leszámoltam egyszer s mindenkorra!
Végre úgy öltözhetek,ahogyan mindig is szerettem volna!*****
OO,tudod,a szokásos gyakorlatok,amik ezeken a dvd-ken vannak.
De igazából ez genetika,mert ha esetleg kimarad ,1-1 torna,mert mondjuk tanulás miatt nem jut rá időm/ritkán sajnos előfordul:(/,akkor is ilyen,vékony a derekam,lapos a hasam,és áttűnnek az izmocskák:))
Azért én kockásnak nem mondanám:))
Jajj,szegény:)
Azért főleg arra koncentrálj most,hogy jól érezzétek magatokat:)
Szerintem mar a kepen is eleg vekony.
Szombaton indulunk nyaralni, mat ott keszitunk egy csomo kepet. 15 napig ulunk, remelem nem szedek vissza sok felesleges kilot.
Nagyon aranyos vagy:)
A párod meg mit kötekszik,talán ő annyira tökéletes?ejnye.
Combból sztnék kb 2,max 3 centit,ugy egész jó lenne.Bár már vékonyabb,mint a képen,de így kb 48-49centi,most,hogy 45kiló vagyok.
na basszus,csak találtam egy egész alakos képet a telómban,itt kb 48kg lehettem,most 45 vagyok.
Feltettem.
2-3 kiló sokat jelent,majd tegyél fel frisseket,ha lesz időd:))
Igaz,elnéztem.
Mindjárt én is teszek fel néhány fotót,de jelezd,ha megnézted,mert leveszem.
Nem,mintha szégyellném,de nem akarom fent hagyni őket,mivel én egész alakost nem tok csinálni telóval,segítségem,vagy fényképezőgépem meg jelenleg nincs:)
Ja,ha leadod azt a kis felesleget,amid van,egész jól fogsz kinézni,nem olyan vészes,mint amilyennek te látod.
Amúgy nincs egész alakos képetek??
Olyan kíváncsi lennék.Bocsi,de továbbra sem tudom elhinni,hogy vki 156 centivel,és 45 kilóval KÖVÉR legyen.
Ha gondoljátok én is teszek fel,csakhogy ne legyen az,hogy kérek,de én nem "adok":DD.
További ajánlott fórumok:
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Hogy fogyjak combból és fenékből?
- Hogy lehet a combból leghamarabb fogyni? Centikben, körfogatban...
- Melyik az a módszer vagy DVD, amivel a leghamarabb le lehet fogyni fenékből és combból?
- Hogyan tudnék csípőből és combból fogyni?
- Belső combból milyen gyakorlatokkal és diétával a legkönnyebb fogyni?