Hogy szoktassam be a kutyámat az új kutyaóljába? (tudásbázis)
köszi.
akkor megpróbálom majd odatenni a kutyaólat, ahova le szokott feküdni.
kíváncsi leszek, hogy belemegy-e.
A kutya és a kutyaház!
Az uj kutyaháznak uj szaga van.A kutyának meg jó
szimata.Ha valamivel bekenték a fát és annak nemtetsző szaga van-nem megy be.De akkor sem,ha a házikó egy geopatikus zónán van elhelyezve.
Ismerősömnek három kutyája van.Nyáron kinn hevernek az udvaron.Felmértük radiesztéziás módszerrel,hogy hol van a geo.háló és van e vizér
sugárzás a területen ahol a kutyák heverészni szoktak.A geoháló négy sarkára a földbe egy-egy nagyméretü követ ástunk be ugy,hogy látni lehessen
hol vannak.Ezután ismerősöm megfigyelte a kutyák
fekvő helyét és azt találta,hogy pontosan egy kb 2x2 m-es kocka belső területén feküdtek,a kocka élén és a sarkán véletlenül se.Figyeld meg,hogy a kutya ha le akar feküdni sokszor körbe forog,az orrát lenn tartva mintha szimatolna valamit,keresi
a neki megfelelő helyet.Azt mondják ahova a kutya
fekszik bátran lefekhetsz mert geo.szempontból
semleges terület.De nem igy a macska!A macska
imádja a vizérsugárzást,és a hartmann csomópontokra ül.Szinte mindig ugyanoda esetleg több helyre is a lakásban.Kivéve ha valami nagyon
kényelmes helyet nem talál-kispárna a fotelben stb.
Talán ennyi elég a kutyálkodásból.
üdv mindenkinek
hamurapi
csak még annyit:a hartmann háló és a vizérsugárzás
5-loév alatt durva betegséget okoz,közben pedig valami sohasem jó,hol itt fáj,hol ott nyekereg,
idegrendszeri és egyéb bajokat okoz,mert leszivja az energiát az emberről és az aura burok elgyengül
utat adva kfle betegségeknek!
:-D ez jó. :-)
az enyém se használja az ólját. :-(
Köszi!Holnap veszek neki valami jutalomfalatot és beteszem neki!
A régi olját nem tudom eltenni,mert egy csirkeol féleségbe lakott eddig!
Köszi a segítséget!
:)))
Én ilyenkor betuszkolom a kutyát az óljába. Belehet tenni a kedvenc játékait, szőnyegét. Segít némi kutya csemege is ha be teszed az új óljába. Ha ezek nem válnak be szerintem zárd be kis időre kb. 5 perc, akkor elkezd ismerkedni az új óllal. Ha régi ólját elteszed, kénytelen lesz az újat használni! Magyarázd el neki, hogy ez az új ólja, ezután itt fog aludni
Türelem! Megszereti!
Ma hozták meg a kutyám olját!De nem akar bemenni sőt 15 méterről meg is ugatta és nem megy a közelébe se!Pedig nagyon drága volt,mert hőszigetelt!Mivel vegyem rá hogy bemenjen?
Még én is bemásztam hogy becsaljam de csak az orrát dugta be!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szoktassam le 8 hetes kiskutyámat arról, hogy ne rágjon szét mindent?
- Hogyan szoktassam le a kutyámat a csavargásról?
- Hogyan szoktassam le a kutyámat arról, hogy ne kaparja ki a füvet az udvarban?
- Hogyan szoktassam le a kutyámat arról, hogy mindent felegyen az utcán?
- Hogyan szoktassam le a kutyámat a macska kergetésről?
- Jön egy barátnőm ideiglenesen 2 hétre 2 kutyával, 2 kutyám mellé. Hogy szoktassam össze a fiatal kutyámat az övével?