Hogy szeretnél meghalni? (beszélgetés)
Valószínűleg előbb visz el a szívem, mint hogy ezt megérjem, de ha egy napon nem marad kötelezettségem az életben, és senkiért nem tehetek többet, akkor minden személyes ingóságomat szétosztom, minden anyagi ügyemet rendezem, elbúcsúzok a szeretteimtől, és az utolsó rend ruházatomban felköltözök egy nagy hegy tetejére, távol az emberektől. Ott ezt az utolsó rend ruhát is elégetem, majd leülök egy sziklára, meztelenül, és mindenről lemondva, és várok. Talán napokig vagy hetekig. Közben békésen nézem a hegyről az elém terülő tájat napközben, a ragyogó csillagokat éjszaka, és gondolom, magamba mélyedve sokat meditálok majd. És szépen bevárom a halált, ami egészen bizonyosan eljön. Lehet hogy éhhalál lesz, az kicsit sokáig várat magára. Ha egy hegyi patakot sem találok, akkor lehet, hogy szomjhalál lesz. De az is lehet, hogy a hegyekben csípősek az éjszakák, és akkor talán fagyhalál.
Hogy addig épségben, baleset nélkül, és egészségben eljutok-e, azt nem én döntöm el. De ha igen, akkor így szeretném az utolsó nagy döntésemet meghizni a saját halálomról.
Remélem, hogy megérem.
Az a helyzet,hogy ez nem kívánságműsor!
Kinek ,hogy van megírva a nagykönyvben!
:DDDD Van benne valami.
Amúgy meg ha választani kéne akkor lőjenek le.
Lehet, hogy sosem kellene ezen gondolkozni. Oldják meg az eltüntetésem, ahogyan tudják.
Volt már olyan - hálá Istennek nem sokszor - hogy közlekedési baleset helyszinelését, letakart holttesteket látva, arra gondoltam, hogy, na, ők sem tudták, hogy ma meg fognak halni...
További ajánlott fórumok:
- Ha te dönthetnéd el hány éves korodban szeretnél meghalni...
- Te hogy mondtad el párodnak, hogy gyereket szeretnél?
- Mi az, amit nagyon szeretnél, hogy megtörténjen 2009-ben?
- Mennyit mutat a mérleg és mennyit szeretnél, hogy mutasson?
- Ha Te dönthetnél:hogy szeretnél meghalni?
- Hány évesen szeretnél meghalni?