Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ha Te dönthetnél:hogy szeretnél meghalni? (beszélgetés)
A szerelmem karjaiban :)
(de ez neki biztos rossz lenne, úgyhogy mégse, akkor inkább egyedül! :))
jó gyorsan fájdalommentesen
szenvedés és fájdalom nélkül
Csendben, párnák közt elaludni, fájdalom nélkül.
Úgy hogy csak jó emléket hagyok magam után.
Elégedetten.
Mint aki megtanulta a leckét, és megtett mindent, amit kellett. Nem akarok bánni semmit. És el akarok engedni minden feleslegeset.
Mert az elet resze.Talalkozunk vele.
En ebben az evben mar ketszer voltam temetesen, a ferjem nagynenje es nagybatyja ment el. Nehez nem gondolni ilyen kerdesekre.
Kérem a receptet! :D :D :D
de én szóltam a nővéremnek! :DD
Bocs OFF: 31 évesen miért foglalkoztat valakit a halál gondolata?
Bocs, én örökké fogok élni...
Ez egy nagy dilemma. Mert az ember mindig azt mondja, hogy Bora bora - n. Amikor meg ott van, elmegy a kedve a meghalástol.
Most mi legyen? Akkor hol haljak meg?
Még gondolkodom, aztán majd szolok.
150 évesen egy hegy-közeli kis településen vég elgyengülve :)
Csendben elaludni.. azzal a tudattal, hogy odaát várnak Rám.
még ilyeneken gondolkozni sem akarok!
Szép csendben elaludni, de addig se legyek senki terhére.Ha úgy alakulna, hogy magatehetetlen lennék, akkor is megoldanám valahogy az "eltávozásomat"
Ugy, hogy mindent megtettem, hogy a szeretteim tudjak szeretem oket, es megkoszontem mindent, amit kaptam toluk.
A tobbi nem szamit.
de ez az a hivatal, ahol az ember kívánságait nem veszik figyelembe.
90 évesen szenvedélyes szex közepette hirtelen...
Természetesen úgy, ahogy szerintem mindenki: fájdalom nélkül és emberhez méltón.
Pl.: este lefeküdni, s reggel nem ébredni fel.
Egy biztos, magatehetetlenül, betegen, másra rászorulva nem.
Ha ilyen helyzet közeledne, szerintem megoldanám, hogy ne legyek senki terhére.
Mindenesetre fiatalon sem akarok, még szeretném élvezni az életet :)
Egy tűzpiros szatén egyberészes miniszoknyában,göndör hajjal,szépen kisminkelve...a koporsómat 4 kigyúrt,szépfiú viszi,a kedvenc latin lassú zenémre!De ezt már mondtam a tesómnak,Ő megígérte,hogy ha ne adj isten úgy alakulna,Ő ezt megszervezné! :))))
További ajánlott fórumok: