Hogy szeressek újra bele? (beszélgetés)
Szia!
Sajnos semmi fejlemény, vagyunk ugyanúgy szép langyosan...
Örülnék én is, ha legalább kibeszélhetnénk itt magunkat, akik hasonló cipőben járunk.
Ha a férjed nem kapcsolt, hogy randizni szeretnél vele, közöld nyomatékosabban.
A férfiak sokszor nem veszik a célozgatást, finoman való megfogalmazást, nem jut el a tudatukig. Vagy eljut, de neki tökéletes minden és nem érti, hogy neked mi is a problémád.
Fogalmazd meg határozottan, hogy hiányoznak dolgok, többre vágysz, nem vagy felhőtlenül boldog.. és szeretnél az lenni, vele. De ehhez tenni kellene, mindkettőtöknek. Több romantikára és odafigyelésre lenne szükséged, mert így az érzéseid szép lassan el fognak múlni..
Na, erre már biztos fog reagálni, és nem úgy, hogy kinevet..
Játszótéren persze, de ezek csak felszínes kapcsolatok és beszélgetések. Nem lehet igazi, mély barátságokat kialakítani itt, legalábbis nekem nem sikerült.
Szükségem lenne egy kis kikapcsolódásra, de ha én egyedül elmennék ide-oda, az a kettőnk kapcsolatán semmit sem változtatna.
Nem tudsz valahol összefutni hasonló életvitelű emberekkel? Játszótéren.. vagy valami babás foglalkozáson?
Esetleg megbeszélhetnéd a pároddal, hogy heti 2szer elmész 1-2 órára.. mozogni, csavarogni, vásárolni, fodrászhoz ))
Már próbáltam, de nem megy, csak nevetett...
Ő tök jól elvan egész nap úgy, hogy nyomogatja a gépet.
A pici még olyan pici, hogy nem nagyon lehet másra hagyni. A nagy sokat van náluk, de a kicsit még nem lehet.
De nekem az is jó lenne, ha a gyerekekkel csinálnák közös programot. Beérném egy sétával is, vagy majd tavasszal elmennénk ide-oda...
És nem tudsz vele erről beszélni?
Lehet észre sem veszi, holott biztos neki is szüksége van egy kis kikapcsolódásra.
Közöld vele, hogy randizni szeretnél. :)
Nagyszülők nem tudnának vigyázni a gyerekekre pár órát?
Már írták előttem is.
Lehet ez is a probléma, nem? Újra kellene randiznotok..vagy mi ))
Csak facebookon szoktam nézegetni...
Nem csinálunk semmit, talán egy pár órára elmegyünk majd a gyerekek nélkül vásárolgatni. legalább emberek között leszek.
Nem sok értelmét látom a szünetnek..
Sikerült kidobni a képeit?
A férjeddel tervezel valamit hétvégére?
Hát tudod, most a szünetnek nem sok értelmét látom. Mivel most is csak hétvégente találkozunk..
2 hónap még..
És majd ha újra együtt leszünk, akkor fogom meglátni, érezni, hogy mi is van. Ha nem érzem azt, hogy szerelmes vagyok, nálam nem fog működni és befejezem.
De szeretném azt érezni, mint előtte.. :)
Én meg pont úgy érzem, hogy túl sokat vagyunk együtt, és mikor távkapcsolatban éltünk, akkor sokkal jobb volt. Igaz, akkor még az elején jártunk...
Szerintem ha nem javul a helyzet, mikor megint együtt lesztek, tartsatok szünetet. Akkor jobban át tudod gondolni a dolgaitokat, és meglátod majd, hiányzik - a párod vagy sem. És ha egyedül jobban érzed majd magad, akkor nem sok értelme van folytatni, mert mi lesz majd később, ha már most így érzel...
Nekem 'csak' pár hónapja tart.. Akkor a legrosszabb, mikor a párommal vagyok. Mikor kérdezi, hogy mitől vagyok szomorú, meg hogy vele van-e a baj.. Hát nem vele, hanem velem. Rosszul érzem magam és nem tudok mit tenni..
Mondtam már neki, hogy nem érzem azt, amit rég.. Hogy eltávolodtunk..
Azóta próbál a kedvemben járni, még jobban odafigyelni.. én meg még rosszabbul érzem magam.
Igazából most új munka miatt távol vagyunk egymástól. Nekem részt kell vennem egy tanfolyamon, bentlakással, április végéig tart. Abban reménykedek, ha újra együtt leszünk, látom minden nap, vele kelek és fekszek.. minden visszaáll a rendes kerékvágásba.
Az is az eszembe jutott, hogy nálam a távolság miatt léphetett be egy harmadik.. (persze plátóin)
Sziasztok!
Csak kicsit olvastam vissza, de szerintem ugyanez van nálam is..
Szeretnék visszaszeretni a páromba ))
Hogy hogyan ne foglalkozz a másikkal gondolatban? Ez nagyon jó kérdés..
Én nem tudom megtenni, hogy ne gondoljak rá, hogy ne ő járjon a fejemben.. Igazából hagyom is..és várok.. Várok arra, hogy az idő mindent eldöntsön, hogy elmúljon. És hogy ne érezzem azt, hogy szerelmes vagyok, hogy csak őrá vágyom.
Én is gondoltam erre. Belevetítek mindenféle tulajdonságot, miközben azon kívül, hogy hogy néz ki és mivel foglalkozik, nem is tudok róla semmit.
Az, hogy "biztos jó fej", "kedvesnek látszik", stb..., nem jelent semmit. És még ha tényleg az is, akkor sem biztos, hogy jól kijönnénk egymással, vagy hogy 4-5 év múlva ne laposodna el az a kapcsolat is. Csak nem tudom, hogyan NE foglalkozzak vele gondolatban...
Ez az, amibe nem tudok beletörődni... Hogy nincs már meg az a régi érzés... De igazad van, emiatt értelmetlen lenne felrúgni mindent. És ha valakibe megint beleszeretnék, mi a garancia, hogy pár év múlva nem hűlne ki az a kapcsolat is?
Csak sokan vannak, aki azt mondják, hogy 20 év után is szerelmesek a párjukba. Én elhiszem, de hogyan? Irigylem őket...
További ajánlott fórumok:
- Szeretnék újra beleszeretni a páromba
- Mit teszel, hogy gyerekeid megszeressék a könyveket?
- Nem akarok beleszeretni... de mégis alig várom, hogy újra...
- Ezer éve nem tornáztam, de most újra szeretnék! Hogyan vágjak bele?
- Utálom az embereket. Mit szeressek rajtunk? Mindenki csak...
- Hogy tudnám elérni hogy a gyerekeim szeressék egymást és együtt is játszanak. 8 éves lány 5 éves fiú. Ritkán játszanak együtt sajnos.