Hogy ne maszatolódjon el a szemceruza... (beszélgetés)
Az sem mindegy, milyen mélyen ül a szem. Én emiatt nem tudom felül kihúzni. Mivel mélyen csücsül a szemem, így ha fent kihúzom, és pislogok párat, máris egy csík kerül a szemöldökcsontom alá.
Ezt én úgy oldottam meg, hogy szemhéjfestéket teszek a felső szemhéjamra, a szempillákhoz közel (sötét szürkét), kicsit olyan, mintha ceruzával kihúznám, igaz nem annyira éles vonal. Ez így tartósabb, persze ez is hagy nyomot felül, de azt le szoktam törölni időnként.
Nem ceruzát hanem tust használok az nem maszatolódik:-)
Valamit hallottam arról,hogyha egy pár percre fagyasztóba teszed a ceruzát akkor kevésbé kenődik el,de nem próbáltam még.
Sokáig csak alul használtam szemceruzát, de rájöttem, hogy sokkal előnyösebb nekem, ha felül húzom ki a szempillám tövében.
Megcsinálni megtudom, de utánna mindig elmaszatolódik, olyan lesz az egész szemhéjam fél óra múlva már. Ameddig alul használtam, nem volt ilyen gond.
Van tippetek, hogy mit tehetek ez ellen? Hogy elkenődjön, elmaszatolódjon?
További ajánlott fórumok:
- Nem tud vaklaki mondani egy olyan szemceruzát amit nem folyik ki szemhéjamról?
- Jó és megfizethető szemceruzát keresek!Javaslatok?
- Irritáció avon szemceruzától..visszacserélik?
- Naptármódszerrel védekezők! A maszatoló alíg vérzés a mensi első napjának számít, vagy másnap a normálistól kell számolni?
- Melyik a legjobb vízálló szemceruza?
- A szemceruzám vagy elmosódik vagy elhalványul!hogy csináljam hogy erős maradjon?