Irritáció avon szemceruzától..visszacserélik? (beszélgetés)
Sziasztok!
Avon tanácsadónő vagyok, bármikor visszaveszik, ha 3 hónapon belül visszaküldöd. Nem fognak pattogni a visszáru miatt. Legalább is nálam még sosem volt ilyen probléma.
persze ,hogy köteles visszavenni. elvileg a katalógus hátulján rajta is van egy kis embléma ami azt jelzi ,hogy ha allergiát okoz, akkor pénz visszafizetési garancia van. nekem speciel azonnal visszaadta a pénzt minden szó nélkül.
ráadásul én ugyan így jártam a dm-ben vásárolt 5ezres spirállal is, mondjuk azt jól ki is dobtam és utána mondta ismerősöm aki ott dolgozik, hogy ha allergiát okoz, akkor ők is visszaadják a pénzt
és mennyi idovel rá adta vissza a pénzt?t
3 honap?
egyáltalán koteles visszaadni? mert tudom hogy a visszáruzást utálják............
???
Érzékeny a szeme. És nem fertőzést kapott! Nem mindegy!
Ha ennyire érzékeny a szemed,akkor hypoallergénes termmékeket kell vásárolnod. Nem az Av..-tól.
Bemész egy drogériába és ott van választék.
Hát aki egy közös szemceruzát a szemén próbál ki...
Szerintem mindenki a kézfejére maszatolja.
Rúzsmintát sem a szájukra kenik ott a csajpk. Eddig azt láttam a kézfejen próbálgatnak. Kivéve alapozó.
igen az avon pontban egy nagyon kedves lány van ismerem rég ota. meg sokat is vásároltam már ott..
szoval akkor ne azzal a holggyel probálkozzak akinékl vettem, hanem egyszerre a pontba menjek??
Szió,ez az üzletvezető jóindulátától függ,hogy visszacserélik.
Elméletileg higéniai okokból nem köteles visszacserélni,ha vn a terméknek kozmetiai állványa ill tesztere.Azért vannak testerek,hogy a vevő ki tudja próbálni a terméket,az már más kérdés,hogy sokszor úgy néznek az emberre mint a véresrongyra,ha sokat probálgat.
Mondjuk Én mindig kicseréltem a vevőnek,vagy levásárolhatta.
sziasztok.ez a prblémám.ha beviszem oket az a..n pontba kotelesek visszaadni az árát?
vaggy levásárolhatom? jártatok már igy valamelyik termékkkel?
További ajánlott fórumok:
- Nem tud vaklaki mondani egy olyan szemceruzát amit nem folyik ki szemhéjamról?
- Jó és megfizethető szemceruzát keresek!Javaslatok?
- Nyári melegben milyen anyagú ruhák jók a tapadás, izzadás, irritáció miatt?
- Ruha visszacserélésével kapcsolatban lenne egy kérdésem...
- Melyik a legjobb vízálló szemceruza?
- Hogyan/Mivel mossátok le a szemceruzát?