A szemceruzám vagy elmosódik vagy elhalványul!hogy csináljam hogy erős maradjon? (tudásbázis)
9. 4c30444687 (válaszként erre: 1. - Mosoly22)
2011. dec. 2. 17:55
Jó minőségű ceruza kell. De sztem a legszebb, vékony és nagyon tartós vonalat vízálló tussal lehet csinálni. Mikor nekiállsz gyakorolni, akkor akár fél órát is számolhatsz a szemed kifestésére :) de ahogy belejössz, egy-egy határozott mozdulattal menni fog. Azokkal egyszerűbb kihúzni a szemed, amiknek filctoll-hegy szerű ecsete van.
8. zebracsikó (válaszként erre: 6. - Mosoly22)
2011. dec. 2. 17:22
a rossmann nem a szemcerka márkája!
ott is többfélét lehet venni
7. zebracsikó
2011. dec. 2. 17:22
jó alapozó alá
és jó minőségű szemceruza
Clinique vagy Estee Lauder -ez a kettő jött be nekem eddig
6. mosoly22
2011. dec. 2. 16:47
végülis nem az a legmárkásabb szemceruza,a rossm.nba vettem!
de akkor egy p
róbát megér:)
5. xti_
2011. dec. 2. 16:32
milyen szemceruzád van? a jó minőségűek elvileg nem mosódnak el.
4. Babeck (válaszként erre: 3. - Mosoly22)
2011. dec. 2. 16:32
Egy pici gyakorlás után nekem sikerült szép vékonyan is kihúzni, vagy fültisztítóval eltüntettem a maradékot :) Nem olyan drágák ezek a cuccok, egy próbát megér :)
Esetleg kipróbálhatod kőpúderrel fixálni, ha mersz vele a szemednél nyúlkálni :)
3. mosoly22
2011. dec. 2. 16:25
kivül huzom ki a szempilla alatt! és az is a baj hogy nem nagyon tudom véknyan kihuzni és igy meg elmosódik!
az jó?lehet vele vékony vonalat huzni?
2. Babeck
2011. dec. 2. 16:20
Kívül húzod (szempilla alatt) vagy belül?
Szemkontúrceruzát próbáltad már? Nekem nagyon bevált!
1. mosoly22
2011. dec. 2. 16:18
A szemceruzám vagy elmosódik vagy elhalványul!hogy csináljam hogy erős maradjon?
További ajánlott fórumok:
- 21 hónapos kisfiam beteg. Kaptunk gyógyszert, de nem tudom vele bevetetni hogyan csináljam?
- Hogyan éljem túl? Hogy vészeljem át a napokat? Hogy csináljam?
- Spenótot szeretnék ma készíteni. A zsemle és a tojás nem fog összecsomósodni? Hogy csináljam, hogy ne legyen túl folyós?
- Hogyan csináljam életem első eperlekvárját?
- Miért kérdések, hogyan csináljam?
- Nagyon mélyen megbántottak, ha beszélek vele telefonon hogy csináljam, azt higgye hogy sírtam?