Hogy lehet bezáratni egy vendéglátóegységet? (beszélgetés)
ez nagyon borzasztó dolog!
Én nem is tudom hogy engedélyezhetik az ilyen helyeket lakó környezet köré, vagy közelében...
mi voltunk az első lakók...
volt ennek a helyén már kocsmától kezdve minden... hozzá teszem mikor megvettük a lakást könyvesboltnak titulálták az üzletet.aztán ez nem így lett...
nincs ezzel gond hogy itt vannak, mert amúgy rendesek. csak ha az ember már 100szor szól hogy halkabban akkor nem értem miért nem kell betartani, nincs bennük ennyi emberség???!!!!
Érdekes mert nyitva tartáson túl nincsenek nyitva, csak addig elviselhetetlenek.
A jegyzőnél kell bejelenteni, és kérni zajvizsgálatot. Van erre emberük aki éjjel-nappal rendelkezésre áll, és beméri a zajt a lakásokban.
Nézzetek utána az iparosztályon van-e engedélye bármilyen zenés (élő-gépi) lehetőségre.
Minél többször hívjatok ki rendőrséget és vetessétek jegyzőkönyvbe, mert van amikor kimennek a rendőrök, de "lusták" vagy nincs idejük, kedvük ezzel bíbelődni, viszont Ti ezzel tudjátok bizonyítani, hogy zavaróak voltak. Figyeljétek a nyitvatartást is, ne engedjétek őket semmivel sem tovább nyitva tartani, mint amit az űÖnkormányzat engedélyezett nekik.
Nem lesz könnyű, lehet egyszer-kétszer meglesztek fenyegetve, hosszú fáradtságos idő áll előtettek.
Szia!
Önkormányzat, rendőrségi feljelentés...aztán ha sok a bejelentés a zajongásra akkor kivizsgálják, de ha bejelntik a bulikat vagy a hangoskodást, arról nektek is tudni kell meg az önkormányzatnak is...akkor meg nem sokat tehettek :S
További ajánlott fórumok:
- Ausztriai munka vendéglátásban
- Akik vendéglátásban dolgoznak
- Mit gondoltok, milyen vendéglátó egységet éri meg nyitni korona után?
- Borravaló megosztás a vendéglátásban hogy lehet igazságos?
- Mi igaz abból a hírből, hogy minden kereskedelemben és vendéglátásban dolgozó eladónak kötelező lenne a névkártya kitűző használata?
- Hogy lehet egy elmebeteget bezáratni, ha a családja nem akarja, de sokszor közveszélyes?