Ausztriai munka vendéglátásban (beszélgetés)
Jo neked en nyár párti vagyok
Birom a hideget. Szerintem gyonyoru lehet. Kepeken az
Igen az engem is de az időjárás kegyetlen
Anglia? Persze, most volt Londonban egy hete. Azonkivul nem. Irorszag se most Skocia erdekelne de majd idovel
De voltál mar Angliában? Amerika, Írország?
Azert elmennek ennyi ev utan, szivesen korulneznek de ug, lakni nem, parizsban volt valaki közületek?
Jah mint minden nagyvarosban
Londonban nem eltem, de pont voltam ott egy hete.
Elv ritka szar kozbiztonsag szempontjabol.
Pesten mindenhol vannak furcsa alakok, ahol 2 millió ember él, ez óhatatlan.
En eltem londonban is egy kicsit de mar nagyon regen, na ott tobbet nem laknek, iszonyat sok ember..
Hat mondjuk a 10. kerben is vannak furcsa alakok.
Rolam is elmondhato hogy nem kivaltkepp egy kornyektol felek hanem iniabb az alakoktol bar mar lassan ott tartok egyezer tortent h velem volt taskaban a laptopom azt mondtam egy szakadt alaknak mikor tavolrol szepeket mondott h fejere rantom
Egyszer reggel ott sétáltam, aztán azt hiszem az Auróra utcában van valami bolt, ahol sorban álltak ilyen szakadt figurák. Na, oda viszont nem mentem be. Nem azért mert féltem, hanem egyszerűen undorító volt.
Nepszinhaz nagyon hirhedt, ok nem szivmelengeto de nem is ott van a melypont szerintem
Nem tudom, én igazából nem szoktam félni, romák közt nőttem fel, simán bemegyek akármelyik cigánysorra is.
Na egy gyermekkori baratnom anno a Magdolna utcaban lakott emlékszem a vegen mar ledozeroltak a hazat azota sajnos 15 eve vagy tobb nem is beszelek vele, ott féltem
Hat ha en Pesten lakhatnek akkor masosik kerületet valasztanam Hűvösvölgy ezek.. Állítólag mar regota nemis rozsadomb az egyik legdragabb resz hanem sas hegy? De lehet baromsagot mondtam
Én a gázosabb utcákban sem féltem egy percig sem (Dobozi, Lujza, Dankó, Diószegi, Népszínház).
Attol is fugg hogy keruleten belul hol vagy😄
Vannak jo es rossz reszei is.
A nyolcadikban ha kimesz latsz erdekes szerzeteket. A faszi, akit irtam h kiment nyugatra ott lakott. Sokszor ha elmentel a lakasatol 2 saroknyi boltra kislanyt akartak neked eladni, vagyis neki meg a pasiknak vagy drogot. Nem tulzok, komolyan.
Én legjobban a nyolcadik kerületet ismerem amúgy. Szerintem a hét rosszabb.
Na ez nekem szimpin hangzik.
Na de ha mégsem mennék ki, ha mégsem, akkor Pestre költözök. 😊
Az is szarnak mondható vagy az jo még? 7.8 ker rossz
Nincs olyan messze tolem tulkepp.
Kamaszként 4 helyen nyírtam füvet, azt untam meg, de nagyon.
Mondhatni. Hat ker. De eredetileg Rákoskert csak bekoltoztem majdnem 2 eve. Vagyis lekoltoztem Zalaba 7 eve aztan amikor visszajottem mar nem akartam anyamekhoz koltozni igy lett hat ker.
További ajánlott fórumok: