Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ausztriai munka (beszélgetés)
Munkaügyi központban a bejáratnál van egy masina, amiben régió és állás szerint kereshetsz munkát.
48 nő vagyok szeretnék Ausztria Németország területén dolgozni alap németet beszélem bármi érdekel aki tud valamit kérem írjon.
Én ugy szeretnék ausztriában munkát találni,hogy ingázom.Reggel megyek,este jövök.Győri vagyok.Van valki győrből vagy a környékén aki ugyan igy szeretne dolgozni?
Szia Kitti vagyok engem érdekelne.Mobil számom:06703559796 hajnal86@citromail.hu
Köszönöm.
Mit fogsz kint dolgozni?
A párommal minket bármilyen megoldás érdekel!
Ha tudnnál segiteni nagyon megköszöném!
én most megyek vasárnap ki dolgozni ausztriába, elvileg még keresnek embereket ha valakit érdekelne
még jó hogy tele van a munkanélküli központ külföldi hirdetésekkel. Ennyit a segitségükről.
Próbáld meg a követségen.
megjártuk a munkaügyi központot is,de ők sem segitettek,valoszinű a válság miatt van igy
osztrák, csak nem tudok írni, bocs :)
www.ams.at - én ezt az osztréóák álláskereső oldalt ismerem
Folyamatosan nézem,kimenni nehéz mert csak hétvége amikor haza jöhet azt is havonta.
Nyelvtudás az van,most is németül beszélnek.
Írd be a Google keresőbe pandorf outlet és megtalálod a határ melletti outlet központban a munkalehetőségeket.Aztán írd be hogy Jobbörse vagy Stellenangebote usw... Van egy pár lehetőség.Ha munkanélkülinek jelentkezel a munkaügyi központ segít a papírokat beszerezni gyorsan és legálisan a külföldi munkavállaláshoz.
Férjem Németországban dolgozik jelenleg,és Víz-gáz szerelő,állitolag kereset szakma kint,de nincs ismeretségünk:-(
Nézd meg a kinti hirdetési újságokat.
Illetve menj ki a helyi munkaügyi központba, és érdeklődj.
Nyelvtudás valamilyen szinten KELL!!!
Szerintetek hogyan lehet Ausztriában legkönnyebben munkát találni,természetesen nem lehuzzással(sokan igérték eddig a kijutást,sok pénzért)
Kőszegen lakunk,határ mellett és nem jöttem még rá,milyen út vezet egy Osztrák munkáltatóhoz.
További ajánlott fórumok: