Mit gondoltok, milyen vendéglátó egységet éri meg nyitni korona után? (beszélgetés)
Medve anyám....
Szerinted komolyan gondoltam?
Dehogynem lehet! Sőt, ebben az esetben nem köteles a vállalkozó havonta SZJA-t, és TB-t fizetni, csak év végén a ténylegesen elért nyereség után.
Ez a kitétel az adótörvényekben úgy kezdődik: a heti 36 órát elérő munkaviszonnyal rendelkező vállalkozó...
Kérd vissza a tanfolyam árát.
Simán nyithatsz bármit, ha Te leszel a legjobb! Bármit nyitsz, arra törekedj, hogy a legjobb légy. A fiam vállalkozást épít, azt szokta mondani, hogy csak egy esélye van mindenkinél.
Hja, és legyen pénzed, mert az elején csak teszed-teszed bele a pénzt. Csak az tud motiválni, hogy tudod, hova tartasz, illetve a pozitív visszajelzések.
Vállalkozást nem lehet építeni főállás mellett!
Ez az első, amit a vállalkozásra felkészítő tanfolyamokon elmondanak.
Az a pár órára kinyitok, nem csak pár óra, mert elokesziteni is kell, meg utána eltakarítani. Esetleg beszerezni.
Aztán el is ment a fel nap. Amelle meg egy teljes állás... Nem lehetetlen, de embert próbáló, és garantáltan semmi élete nem lesz.
A lángossal ellentétben. 😀
Plusz elmehetne a lángos + meló után éjjel éjjeliőrnek valahova.
Beülős helyet biztosnem nyitnék.Nem hiszem, hogy vége lesz a járványnak pár even belül.Húzd meg-ereszd meg lesz, bármikor, egyik napról a másikra becsukathatja az állam az éttermeket, üzleteket.Totális kiszolgáltatottság.
Múltkor találkoztunk egy sráccal, aki séf volt az “ántivilágban” (az elsò hullámig, akkor rögtön kirúgtak mindenkit a munkahelyén), azóta ipari alpinista lett.Nem kevés energiája es munkája volt pedig abban, hogy séf legyen, de már nem tervez azzal, hogy valahavissza egy a vendéglátásba.
A tépett húsos szendvicsek, ha jók, akkor oké.
De ócska mirelit burger szárazra sütve brrr. Kell a fenének.
Ja, csak itt a legtöbb hamburgeres valamilyen ócska fagyasztott húspogácsát süt meg tapló szárazra, valami szikkadt burgerzsömlébe rakja, ketchup, mustár, fonnyadt saláta, jó drága is meg pocsék is.
Miközben aki ebédelne, semmi jó ételt nem talál sehol.
Ha porkról beszélünk, akkor az csak gyesznó lehet. Marhából is van hasonló, azt shredded beefnek hívják. Baromfiból még ilyet nem láttam a barbecue hazájában.
@FI: mindent lehet, csak jól kell csinálni, valamint a minőségnek és a piaci viszonyoknak megfelelő áron. Pld. a tesómék környékén a lángosos 1500 Ft-s, mellesleg nem überjó lángosokkal nem igazán hasít, míg a hamburgeres, ami drágább, de tényleg jó, hamburgert árul, a válság ellenére is szépen megy.
Ez az!
Köszi!
Nekem mar itt a bukott kategoria, ha valaki a hoxan kerdezi meg.
Ebbol szamomra az jon le, hogy
- fogalma nincs rola, mit kellene
- nincs egy eredeti otlete, amivel kulonlegesebb lehetne, mint a masik 100 hambis
- vszinu megvalositani se tudja, amit a hoxa nepe kitalal
Volt olyan ismerosom, aki abban latta a vendeglatas csucsat, hogy vett a Metroban fagyasztott hambi hust es zsemlet, a hust megsutotte vmi grill-lapon, a zsemlet felmelegitette a mikroban, tett bele aro-s ketchupot.
Egy szelet lapka sajttal el is keszult a sajtos verzio... Majd ezt megprobalta eladni a kocsmajaban, nem tul sok sikerrel.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok a muszlim nőkröl?
- Ausztriai munka vendéglátásban
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Aki vezetett már presszót, vendéglátó egységet, kérem segítsen!!
- Ismer valaki a Ferencvárosban, a Mester utca mentén olyan vendéglátóipari egységet, ahol zöld- illetve gyümölcssaláta is kapható?