Hogy kerüljem el? (tudásbázis)
lehet, hogy egy kedves gesztust kombinálsz tovább, sok filmet nézel....
persze lehet,hogy van benne v.mi, ha nem akarsz semmit rajtad áll, a fönökkel nem jó kezdeni, mert mindig a beosztott jár rosszul....föleg ha még nős is....egy igazinő tudja irányítani a dolgokat el lehet kerülni, ha te is ezt akarod...
lemaradt: "tartok attól..."
a fene tudja, de nekem idáig eszembe se jutott, hogy élből ráugorjak a leendő főnökömre
"attól hogy esetleg többet is fogok érezni iránta!:("
Már miért éreznél többet iránta??
Hát kerüld,nemes lélekre vall,hogy ezt megérted és nem mész a játékjába bele.így nem te éleszel aki tönkre teheted családot(igaz ha ilyen muksó lehet más majd megteszi de ,elkönyvelheted neked tiszta a lelked;) )!
Ez jó!!!!
Egyáltalán el akarod kerülni?
Nekem úgy tűnik tettszik neked ez az állapot! Pedig hidd el semmi más nem kell neki, csak hogy megkapjon, ő jól szórakozzon, Te pedig nem számítasz!
Nem kéne odamenni dolgozni - így elkerülheted.
tegnap kaptam egy munkalehetőséget,találkoztam a fönökkel,aki nagyon szimpatikus,igaz kétszer annyi idős mint én és családja van!de rákérdezett van e barátom,meg elvitt a buszhoz,kedves volt!
semmi szándékom vele,hisz családja van,de tartok attól hogy esetleg többet is fogok érezni iránta!:(
hogy kerülhetném el ezt???
További ajánlott fórumok:
- Lefeküdtem egy párkapcsolatban élő férfival. Hogy kerüljem el a lebukást?
- Hogy kerüljem el a sógornőm, ha egy társasházban lakunk?
- Tudtok jó porszívót? Most készülök venni és érdekelne melyik márkát ajánljátok és melyiket kerüljem illetve porzsákosat vagy anélkülit?
- Túlzásba vitt fogyókúránál mit tehetek, hogy elkerüljem a jojó effektust/visszahízást?
- Hogy kerüljem el a csalódást?
- Kozmetikus iskolát keresek Pesten, esetleg Pest megyében. Érdekelne, hogy ki mit ajánl, illetve melyiket kerüljem?