Hogy kerüljem el a sógornőm, ha egy társasházban lakunk? (beszélgetés)
Az enyémtől akár fel is fordulhattam volna.
Otthon , egyedül nyílt lábszártöréssel (férj külföldön)döglőttem.
A kis aranyos a mellettünk lévő lakásban trécselt a barátnőjével.Egyszer sem kérdezte meg,hogy te hülye hozzak valamit ,mert tél van és a mankó kicsúszik alólad?
Persze hívtam a családom (jó messze laktak)ők hozták nekem a szükséges dolgokat.
Most állítólag kedvel.De én ezt nem felejtem el neki.
És még ez csak a jéghegy csúcsa.
Volt a batyamnak egy noje aki ki nem allt csak a mai napig nem tudom miert. Komolyan azt az indokot tusom felhozni hogy o egy kover kis hajcsimbok volt en meg csinos. Folyton a lyukat furta bennem. Legalabb kidobta a tesom azota.
Na mindegy amikor anyamnak is rolam panaszkodott akkor mutter megmondta hogy abban a hazban (akkor meg otthon eltunk tesommal) nem a vendeg fog dirigalni.
Neki illene elmenni
Akinek nem tetszik az szokjon meg....
Szerintme meg ok nelkul nem utalatos senki se
Szivesen meghallgatnam a sogorno oldalat.
Na akkor kölcsön adom az én sógornőmet.
Könyörögve kérnéd vissza a tiedet.
Hát anno engem a húgom barátja annyira utált, hogy amikor mentem a szüleimhez nekik is feltűnt az ellenséges hozzáállása.
A szüleim annyit mondtak neki hogy vagy megszoksz vagy megszöksz. De a normális hangnemet éa viselkedést elvárják tőle, elvégre én oda hazamegyek míg ő csak odaköltözött. Tudod mi a vicc? Hogy én a mai napig nem tudom miért utált. Biztos volt mikor hisztiztem, mikor nem volt jó kedvem. De kinek nincs rossz napja? Biztos, hogy a sógornőd a kiállhatatlan?
Ha elolvasnám ezt a levelet, amit "neki" írtál, már csak azért is maradnék. Mondjuk ő is fog, az tuti, gondolom nem véletlen költözött oda.
Igazából az ő családjánál élsz te. Akinek itt mennie kell, az nem ő lesz,legalábbis így gyanítom.
Ezzel nem azt akarom írni, hogy te vagy a rossz, mert hogy fogalmam sincs, lévén ez csak a te oldalad. De hogy ennek nem az lesz a vége, hogy ő megy, az tuti...
Anyósoddal, anyósod házában laktok, és odaköltözött a sógornőd is. Jól értem?
Ez esetben vagy tűrsz, vagy elköltözöl (elköltöztök).
2 éve vagyunk együtt a párommal és ebben az évben költözött a házba a húga. Amióta beköltözött alig volt nyugodt percünk, mert valami mindig történik vele, valamiért mindig hisztiznie kell és mindig neki kell a középpontban lennie.
Folyamatosan feszültséget generál, de nem csak köztünk az egész családjában.
Sajnos, én már többször borultam ki a páromnak és mondtam el a véleményem, amit nem szabadna, mert a tesója, de nem bírtam.
A költözés lenne a legjobb, de a páom nem akar...
Kerülöm amennyire lehet ezt a nőt, de mindig megkapom a kérdést anyóstól is, hogy miért utálom a lányát, ami nem igaz, mert nem utálom, csak a személyiségét nem lehet elviselni...
Ti mit tennétek?
További ajánlott fórumok:
- Zajongás(gyermekek által) egy társasházban
- Akik társasházban laknak és zenészek
- Mit tennétek, ha a társasház alatt ahol laktok egy pékség lenne és nem lehet szellőztetni tőle annyira büdös?
- Ha sürgősen megoldás szükséges a társasházban, mit és hogyan lehet tenni?
- Közös udvarú társasházi lakásban lakni
- Közösképviselet, társasház kezelés