Hogy kell lehúzni a WC-t, ahol nincs húzóka, hanem ilyen csavaros, és talán valahová fordítani kéne? (tudásbázis)
A fejében nincs semmi az biztos.
Mért nem azt kérdezi meddig kell sütni a karácsonyi pulykát?
Igaz sejti,ha nem kap rendes választ a hajasra,felesleges.
Nnna akkor elmondom, régen valami olyasmi fórumon röhögcséltünk, aminek ilyesmi címe volt: Büfi, puki miegymás. Utazók írták le a mindenféle népek "tetteit" szokásait, drótkötélpályán meg itt ott amott :).
Na hát amik mostanában vannak, azok mellet az semmi különleges nem volt.
Arról már nyitott egy párat.
Natinak vagy a fejével van valami problémája vagy az alsó részével. A két véglet, mintha közte nem lenne semmije😂
Megnéztem...
Ezen már tényleg csak röhögni lehet!
Mindenki kapaszkodjon meg valamibe,
Megint van egy Natis ,hajas.
Emlékeztek meg arra,hogy a nyanyák mert pont szombaton délelőtt totyognak vásárolni?
Azóta se nevettünk annyit.
Globus, zseni vagy!!!
Húzz még elő a kalapodból!!
😂😂😂😂
Az múltkor írt a másik nickjével
Még elküldte priviben a balul sikerült randiját a "japánnal", aztán már csak elvétve láttam.
És az a savanyújóska tanár aki bezáratná a Balcsit?
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!
- Elmúlt szerelmet vissza lehet fordítani?
- Valaki le tudja nekem fordítani kínai nyelvre a következőt?mármint logogramra!
- Whirpool használati utásitást szeretném németről magyarra forditani hogy lehet?Pdf formátum.
- Le tudja ezt fordítani nekem valaki? Talán hindi...