Hogy kell fánkot készíteni? (tudásbázis kérdés)
háromszázvalahány forintért vettem nyolchetven helyett valami tortadíszítő fecskendőt :D
és még nagyon meleg van, nem kezdtem el
és pusztán azért szoktam odajárni, mivel a szembeszomszéd üzletházban olyan van
egyébként nem tartozom ám magyarázattal
általában gagyi is.
de egy nyomózsákon nincs minek elromolnia :)
Én itt Gyöngyösön évek óta járok műanyagos boltba,mert kisebb kiszerelésű(10 db-os)tortapapírt is ott veszek,meg keménypapír alátétet,vagy tortahordó dobozt,és eközben fedeztem fel.
Azt hittem,ez olyan fórum,hogy leírhatom a véleményem.Sajnálom,nem aggódok a habzsákod miatt,tőlem aztán annyit kínlódhatsz bármilyen tollszárral,amennyit csak akarsz,én csak egy hosszabb távú megoldást javasoltam:)
És bocsi érte:)
nem a tollat nem bírod belenyomni, hanem a toll vékony csövén nem tudod kinyomni a krémet
a legjobb a 100forintosban kapható nyomózsák különféle csővégekkel. Lehet,hogy gagyinak látod, de nem is kell sokat tudnia egy ilyennek!
hát kedves, hogy így aggódsz a leendő habzsákom miatt :D nemigen tudok műanyag diszkontot
a fővárosban nem vagyok járatos (ezen a téren legalábbis nem)
amúgy meg annyira brutális meleg lett, hogy egészen fejbevágott ahogy kimentem.
én nem hiszem, hogy sütök ma
egy tollat nem bírok belenyomni egy sült tésztába?
nem betontömb lesz, te :D:P
Bármelyik 100 ft-os boltban lehet már kapni,többfélét is,csővel,nem nagy befektetés:)
Persze a komolyabbakat már drágábban,és máshol,de háziasszonyoknak ez is nagyon megfelel.
Azt nem bírod belenyomni a sült tésztába!
Nem jó!
További ajánlott fórumok:
- Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?!
- Sóskát sósra vagy édesre kell készíteni? Hogy "normális"?
- Szeretnék írni egy regényt! Elmagyarázná valaki, hogyan kell nyomdakész formátumú szöveges dokumentumot készíteni?
- Hogy kell pontosan telített sóoldatot készíteni és utána párologtatni vele?
- Almafánkot szeretnék készíteni, de nem tudom kisütni. A külseje már szinte fekete, de belülről még nyers a közepe. Mi lehet a hiba?
- Fánkot szeretnék sütni de nincs megjelölve milyen lisztből kell készíteni.... Ti rétesből szoktátok vagy finomból?