Hogy jöjjek ki abból, ha pár éve mikor szóltak nekem nem árultam el neki, hogy meghalt a távol élő nagynénije? (beszélgetés)
Jaaaaa! Hogy ugyanazon a településen éltek, és éveken keresztül eszébe sem jutott meglátogatni, beugrani hozzá, éveken keresztül csak a karácsonyi képeslap jött-ment???
Minden elismerésem a tiétek! :))
"hogy éveken keresztül nem tűnt fel a képeslapon az eltérő írás, a postai feladó bélyegző."
Szinte mindenki írását tudom utánozni, nem vagyok ezzel egyedül.
Egy boldog karácsonyt főleg nem nagy kunszt, arról nem volt szó, hogy más településen is élnének.
Gondolom a hivatal, vagy akárki értesítette, hogy elhunyt a néni.
Ő meg a halott nagynéni nevében irkál annak, aki személyesen látogatná meg a nagynénit.
Talán külföldön, vagy börtönben volt idáig, a most személyesen látogatni szándékozó illető.
Ez csak vmi kamu lehet.
Két valasztás van. FI vagy borít a párjának és elmond mindent, vagy ha eddig titkolózott, úgy csináljon, mint aki nem tudta, h meghalt a nagynéni. Ha már ekkora sz@rba keveredett a kedves FI, én a helyében ez utóbbit választanám.
Ezen a fórumon is lehet csámcsogni 1-2 napig, ilyen szomorú-szürke esős hétvégére pont jó.
Letagadhatná, hogy kapott értesítést, csak eldugta a levelet. De hogy éveken keresztül nem tűnt fel a képeslapon az eltérő írás, a postai feladó bélyegző... no majd alakul még a történet tovább.
Fi nem mondta el, hogy kapott értesítést, hogy meghalt a nagynéni.
Fi minden évben küld képeslapot nagynéninek a párja nevében, azaz kellemest karácsonyt kíván a nagynéninek. Aláírás Józsi
Bocs Józsi!
Hogy tehettél ilyet ? Ha már elraktad az értesítést, utána még küldözgetted a karácsonyi lapokat? Megáll az eszem. Felnőtt ember vagy ?
Most azonnal mondj el neki mindent őszintén, és nagyon sűrű bocsánatot kérj ! Esetleg megérti, miért tetted. Ne hazudozz tovább !
Kinek nem szóltál? Rokon?
Halottnak küldtél képeslapot?
:DDD
Oké, erre innom kell valami erősebbet. :D
Milyen távol él a nagynéni?
Pár évig miért nem érdekelte? Miért nem akarta meglátogatni?
Miért pont most?
Egyébként csúnya dolog volt elhallgatnod!
Nem is értem, hogy ez mire jó...
További ajánlott fórumok:
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Mi lett Jézussal miután feléledt? Mikor halt meg? meghalt egyáltalán?
- Szülés közben meghalt a kislányom...