Hogy éreznétek ebben a helyzetben? (beszélgetés)
A te szüleid csak ismerősök,nem állnak velük rokonságban.Akkor ezt most olyan ne,hogy ahova téged meghívnak,oda a szüleidet is meg kell,mert hozzád tartoznak?
Gondolom van nekik egy keret,hogy hány ember legyen meghívva és biztos vannak mások,akikkel sokkal jobb kapcsolatot/barátságot ápolnak,mint a te szüleiddel és inkább őket hívják meg.
Akármennyire is szeretnéd vinni a szüleidet,szerintem nem tragédia,hogy nem hívták meg őket.Sőt!ha rokon lenne,akkor sem.Ha belegondolok,hogy nekem egyszer esküvőm lesz és valamelyik rokon kiakadna,mert nem hívom meg...nem érdekelne,mert akkor hatalmas lagzi kéne,így azokat hívnám,akikkel tényleg nagyon-nagyon jóban vagyok.Gondolom ők is így tettek.
Őszinte bocsánatomat küldöm, ha egy igaz sztorival és a véleményemmel gonoszkodtam...
Bocs, hogy a véleményem számodra nem építő volt, magyarul nem a Te véleményedet tükrözte...
A mai világban valóban örülni kéne egy esküvői meghívónak...
Húha... Nagyon ciki, hogy most nem tudom, melyik sérelmed kéred rajtam számon?
Persze ha erről fontosabbnak érzed magad, akkor igen, hogyne. Sőt, csak miattad járok ide.
Lehet, hogy szűkösek az anyagi kereteik.
ha kóban vannak amúgy, akkor nyilván nem kitolásból vagy gonoszságból nem hívták meg ezeket a jó távoli "rokonokat', hanem egyszerűen anyagi okokból.
Nem kell rosszindulatot feltételezni!
Te most bosszút akarsz állni rajtam egy korábbi sérelmed miatt itt a Hoxán :) vagy alapban ilyen kis undok vagy?
Neked hogy tetszene, ha valaki úgy válaszolna a kérdésedre, hogy Mondj már valamit, te h...e! Vagy tudsz normális hangnemben is kommunikálni, vagy csak ilyen eszementen, támadóan?
De ehhez mi köze az unokatesó esküvőjének?
Ők fizették az esküvőtöket? Vagy annak ellenére kifizették a szüleid a fele lagzit, hogy ti csak 10-en voltatok? Nem értem, hogy jön ide az, hogy ti hányan voltatok.
A férjed unokatesója nem tehet arról, hogy a te esküvődre a te oldaladról kevés volt a vendég.
Attól még ő azt hív meg az esküvőjére, akit akar.
Nem gondolom, hogy a szüleidet meg kellene, hacsak nem szoros köztük a kapcsolat. Gondolom ha lennének közös programok, intenzív lenne a kapcsolattartás, ez a kérdés fel sem merült volna. Legalábbis így lenne a normális, bár az is az, ha senkit nem hívnak meg, vagy az is, ha szűk körben házasodnak össze.
A te esetedben a kapcsolat köztük te vagy, aki szintén csak azért van meghívva, mert a férjed az unokatesó, ami ugye nem jelenti azt, hogy ha téged hívnak valahová, akkor a szüleidet is kötelező jellegűen meg kellene hívni.
Én téged nem értelek, hogy jutottál erre?
Sosem értettem azokat az embereket akik arra "törekednek" hogy őket meghívják egy lagziba, én inkább kerülöm az ilyen eseményeket.
No de a fórum-téma, már miért kéne őket meghívni? Én úgy tudtam, hogy jobb esetben ebbe csak a házasulók akarata, pénztárcája szól bele; ha 2 tanút hívnak meg akkor csak annyit, ha 350
További ajánlott fórumok:
- Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
- Ki vállalt 3. gyereket ebben a vírus helyzetben? Akinek van 3 gyerkőce hogy bírja anyagilag lelkileg stb
- Segítsünk egymásnak meglátni a JÓT ebben a helyzetben, mire jut több időnk, ha már nem mehetünk sehova és hogyan legyünk pozitívak!
- Ti hogyan éreznétek, mit tennétek ebben a szituációban?
- Ti hogy reagálnátok ebben a helyzetben?
- Ebben a helyzetben, hogyan tudok GYED mellett dolgozni?