Ti hogyan éreznétek, mit tennétek ebben a szituációban? (beszélgetés)
Ha nekik ez jó és szeretik egymást,akkor te ne gondolkozz ilyeneken :)
Mi áprilisban leszünk együtt 7 éve a párommal.15 évesen jöttem össze vele,most vagyok 22,ő pedig 28.És még együtt sem élünk.Sajnos nem úgy alakultak a dolgok,főleg azért,mert én még tanulok.De ennek ellenére nagyon szeretjük egymást.Én már szeretném,ha eljegyezne,de ő ezt még nem tartja fontosnak és én elfogadom.Majd,ha úgy érzi,hogy eljött az ideje,akkor megteszi.Először az összeköltözés legyen meg :)
Szóval attól,hogy így alakult az életük,még nagyon szerethetik egymást.A legtöbb pasi későn érik és nem siettetik a dolgokat.Ezt a nővérem példája is alátámasztja és nem csak az enyém.
És én sosem gondoltam arra,hogy elpazaroltam a fiatalságomat.Ez szerintem csak akkor jut eszébe valakinek,ha nem igazán szerelmes.Én inkább örülök,hogy ilyen fiatalon találkoztam vele és még mindig együtt vagyunk.Max az jutott eszembe,hogy a pasizásokból kimaradtam,mert ő az első komoly barátom,de nem bánom,inkább örülök és olyan jó nézni az arcokat,amikor mondom,hogy mennyi idős vagyok és hány éve vagyunk együtt :)))
Attól hogy nincs eljegyzés, esküvő még szerethetik egymást. Ahogy írtad is, nincs semmi negatív a kapcsolatunkban.
Én a helyedben addig nem szólnék bele, amíg a barátnőd nem kéri.
Nem minden az eljegyzés meg az esküvő.A gyerekvállalás meg komoly döntés.Bízd rájuk,hogy hogyan élnek.Majd ők eldöntik,hogy nekik mi a legjobb.
Egyébként meg nem értem,hogy miért lényeges az,hogy valakinek mi a hivatása.Egy embert nem ez határoz meg többnyire.
Fiatal vagy még..néha elég komoly célnak az is,hogy olyan párt tudj találni,akivel kölcsönösen szeretitek egymást,és csak egymást.Aztán hogy ezen felül valóban harmóniában,boldogságban tudjatok együtt élni,mert ez nem a szerelemtől függ.
"nem tart sehova":manapság szinte bármit is tervezni illúzió..legtöbb esetben
Gondolom,az lenne a "valahova tartás",ha házasságot és/ vagy gyereket terveznének.Ez tényleg csak illúzió,mert nagyon sok kapcsolat megy tönkre pont akkor,mikor végre összeházasodtak,v összejött,ill megszületett a baba.
úgyhogy ne hidd azt,hogy ezzel beljebb lennének feltétlenül..
A lányok meg,ha családot akarnak,szerintem jól teszik,ha nem egy ilyen főbohémmal élnek,,mert ebből kevéssé valószínűen lesz család,de persze előfordulhat.
ha meg elég"csak"a boldog,szines élet,akkor meg örülj,hogy találtál hozzá párt.nem mindenki ilyen szerencsés.
Nem lehet, hogy ez így jó mindkettőnek...?
:)
Szia!
Egy biztos, én nem foglalkoznék vele, miért így élnek a barátnőmék, amíg nem kérné a segítségem, vagy nem panaszkodna.
Lehet boldogabban élnek, mint akármilyen flancos esküvővel a hátuk mögött. Ha valaki szeret egy embert, miért lenne a vele töltött idő elvesztegetett? Amíg együtt vannak szép.Amikor felnövünk elhagyjuk a szülői házat, de se mi, se a szüleink nem gondolják elvesztegetett idő volt. A társkapcsolat is lehet ilyen..... szerintem, tele mély érzelmekkel. Csak nem szabad hagyni, hogy kívülálló ebbe belepiszkáljon.
most olvasom te 19 vagy 4 éve vagy együtt a 30éves kecskeméti színész pasiddal, aki szintén nem akar még családon gondolkodni, ráadásul 15 évesen jött veled össze, hát én inkább nem reklámoznám ezt a helyetekben:D
lehet hogy nem is 15 voltál csak 12, mert akkor kijönne a 12 év, vagy a te 30évesednek van közben 7éve egy másik nője is aki 26?
regényt kéne írnom:D