Hiszel a túlvilági életben? (beszélgetés)
Én hiszek benne,Sok éve elhunyt Édesapám többször megjelent álmomban és szorult hekyzetemben kisegített vagyis tanácsot adott.
Sőt mielőtt az unokám megszületett volna, ujból üzent, hogy kislány születik vissza LE a FÖLDRE AZ EKVESZÍTETT KISLÁNYOM Ő.
Onnan még senki nem jött vissza, mert nem is lehet."
lEHETNE, DE ha ott jobb?
"Egy ember addig él a "túlvilágon" amég emlékeznek rá a szerettei,"
Bizony ez így van. A baj hogy az elhunyt ezt nem tudja
Igen, nem hiszek olyan hülyeségekben mit mások.
Te "okkal" hiszel? Azt hittel a hitet nem lehet megindokolni csak önmagával.
Milyen okod van arra, hogy higyj egy nem bizonyított dologban?
Nem, nem hiszek ilyesmi dolgokban.
Úgy gondolom, hogy ezt a képzetet az emberekben már évezredek óta táplálják. Kezdve a varázslókkal, egyházzal, akik alázatra, megfélemlítésre használták/használják.
Ez szerintem csak az agyunkban létezik.
Remélem nincs túlvilág. Ez csak vigasz, azoknak, akik itt a földi életben nem elég boldogok. Remélik, hogy ott, majd jó lesz minden.
A remény és a hit viszont nagy úr.
Reméljen és higgyen mindenki abban, ami neki örömöt, vagy vigaszt nyújt.
Az én hitem az, hogy itt kell jól élni, boldognak lenni, mert ez a biztos.
Onnan még senki nem jött vissza, mert nem is lehet.
Ha lehetne itt lennének...
Egy ember addig él a "túlvilágon" amég emlékeznek rá a szerettei, addig itt vannak velünk...
Ne siessünk:))
Aztán vagy meglátjuk ,vagy nem:)
Jó reggelt!
Én is már sokat gondolkodtam ezen. Egy biztos: ha van, igen nagy lehet ott a tömeg. Mert akár fent, akár lent kap helyet az ember, csak egyirányú jegyet lehet váltani a földi élet befejezésekor. Retúr nincs!!!!
Nem kapaszkodom egy másik életbe,,jó ez is:)
Ha van, van,,ha nincs, nincs.
Bár az utóbbi valószínűbb(nekem)
Hiszek vagy nem hiszek?
TUDOM, hogy van.
További ajánlott fórumok:
- Amit megbántam az életben...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Szerinted csak egyszer lehet valaki halálosan szerelmes, csak egy embere van mindenkinek az életben?
- Mit tennél, ha holnap reggel arra ébrednél, hogy egyedül te maradtál életben ezen a világon, az összes többi ember eltűnt?
- Hiszel a földönkivüli életben?
- A Túlvilági kapcsolat...