Hipnózisban jártam (beszélgetés)
Nem kell azért egyetemre járni.
Werner J. Meinhold: A hipnózis nagy kézikönyve
Leslie M. LeCron: Autohipnózis
vagy
Dr.Pásztorfi János: A legnagyobb erő. Az alkalmazható önszuggesztió Székesfehérvár 1996
Véleményem szerint mindenkinek megéri legalább ennyit elolvasni a mentális egészsége érdekében.
Hi!
Tudna valaki egy jó hipnoterapeutát ajánlani Budapesten?
Ha azt hiszed, hogy nem megy, vagy nem alkalmazhato, az a hipnoterapeuta kepzettseget vonja ketsegbe. minden ember aki aludni bir, az HIPNOTIZALHATO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kerdem en. Magyarorszagon hol folyik komoly hipnozis oktatas? Mert az orvosi egyetemeken nincs!
Illetve csak feluletes. Atneztem a tananyagot, egyenlo a nullaval! Akkor hol es ki oktatja tanitja?
Errol beszelek. Ha holnap egyik cukrasz baratom megalakitja a "Legfelsobb Magyar hipnozis egyesuletet" Vagy akademiat,es meg is teheti jogilag , akkor o a legelismertebb legnagyobb tudassal rendelkezo szakerto?
Mert Magyarorszagon nem volt, es nincs komoly hipnozis oktatas. Osszevonjak a pszihoterapiaval!
Ami nekem annyi, mint autoszerelo es karsszeria lakatos kapcsolata! A kettonek semmi koze egymashoz, csak annyi, hogy auto!
Ha festot hivsz dolgozni, nezd meg ki az, ha szerelot, azt is. Igy van ez a dokiknal, es minden mas szakmaban is. Van aki erti a dolgat, van aki nem.
Szia!
Egy jo hipnoterapeuta ha nem oldja meg a problemakat 3 kezelesen belul, akkor az a penzrol szol, vagy nem erti a dolgat.
Szia!
Köszönöm a beszámolót, teljesen érthető volt. Hosszú út lesz, azt tudtam és csak remélni tudom, hogy jó alany leszek a hipnózishoz, mert vannak olyan emberek, akiknél nem vagy csak nagyon nehezen alkalmazható.
Köszönöm a biztató szavakat :-)Ilyen beszámolókat várnék ezen a fórumon.
Azt megpróbálnád leírni nekem, hogy maga a hipnotikus állapot milyen? Mindenre emlékszel, amikor visszahoznak?
Üdvözlet a leendő fórumozóknak!
Évek óta tervezem, hogy alávetem magam hipnózisnak és mostanra teljesen megérett bennem a gondolat. Már jártam is hipnoterapeutánál, akivel egyenlőre még az ismerkedés szakaszában vagyunk. Mielőtt belevágnék az egészbe, szíves olvasnám mások tapasztalatait erről.
Milyen érzés hipnózisban lenni?
Milyen célból vettétek igénybe és milyen sikerrel?
További ajánlott fórumok:
- Nem tudom mit tegyek igy jártam.
- "A Nagy Fogyás” első válogatásán jártam
- Elélveztem, vagy csak a közelében jártam?
- Nem fogyókúráztam, nem jártam konditerembe, mégis fogytam!
- Mivel lehet kezelni a véreres szemet? Orvosnál már jártam.
- Ha regisztrált Facebook felhasználóként megnézem egy ismeretlen adatlápját, képeit, Ő látja, hogy én az adatlapján jártam?