"A Nagy Fogyás” első válogatásán jártam (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: "A Nagy Fogyás” első válogatásán jártam
Sziasztok!
A műsorban szerepel egy lány:Edinának hívják. Ismerem Őt,Ő volt a tavalyi "Duci-szépségverseny" győztese!
Pár hónappal ezelőtt,(épp a ducisága kapcsán) szerepelt a Fókusz műsorában.
Idézem: -"én így érzem jól magam...az ételek csomagolásán nem a kalóriatáblázatot nézem,csak és kizárólag a lejáratot,a párom így imád!"
Nincs is ezzel baj!...de akkor mit is keres ebben a műsorban?Miért veszi el másoktól a lehetőséget????
Helló!
Már rég voltam erre! Restelem!! Elöszőr is GRATULA Lúzer-nek! És sajnálom hogy nem sikrült! Nekem mikor a második forduló nem sikerült akkor nagyon csalódott voltam, de tudtam hogy aki a harmadik fordulóba esik ki annak még rosszabb lesz. Karnyujtásnyira a céltól..... :( ! DE nézd a jó oldalát - Én legalábbis már 4 hete "probálkozom" - lehet sokkal jobb így! Lehet megaláztak volna vagy olyan kellet volna tenned ami.... ki tudja! De együtt érzek veled!! Hátha lesz második!! :) Bár nem hiszem, de ki tudja!
Nagyon kiváncsi vagyok én is hogy lesz e ismerős arc a tv-ben és értük fogok nagyon sokat izgulni!
Puszilok mindenkit és hajrá a fogyás!!!!!
A tévében október 8-án indul a show. A "bejutóknak" szeptember 16-án kezdődik a "bezártság" :)
SF
Sziasztok!
Az új fórum címe: Házi fogyi club. Aki szeretne velünk fogyizni, nézzen át erre a fórumra.
Szasztok.
Sajnos nálam is az a helyzet, hogy a kilóim száma forditottan arányos a szereplési vágyammal. Üdv Picur33-nak az ötletért. Ez lehetne a "Még nagyobb fogyás off-screen show" Én minden esetre benevezek kb százkilencven kilóval.
U.I. Nem tudja valaki hol lehet kapni házimérleget amelyik kétszáz kilóig mér?
Sziasztok !
kilóban és lélekben a csapathoz tartozom.De a válogatás számomra szóba se jöhetett,nincs meg a megfelelő szereplési vágyam. Mindenkinek aki bejut szurkolni fogok, nagyon nehéz lesz a számukra !
picur 33 ! ezt Nagyon jó ötletnek tartom és ugye vidékiek is csatlakozhatnak.
Sziasztok!
Megjöttem a válogatásról... :))))Belváros 3. emelet, ami mondjuk lakótelepi 6-nak számít, a lift pedig rossz volt. :))))
Na, már ezen jókat röhögtünk. A váróban nagyon klassz volt. Csomó jófej emberkével találkoztam.
Újabb adatlapot kellett kitölteni.
A válogató bizottság is jófej volt. Csupa ismerős arc. Provokáltak, de rendesen. Kedd 17 h-ig telefonálnak azoknak, akik bekerülnek.
Innen senkivel sem találkoztam. :( Pedig nagyon figyeltem az arcokat.
Remélem, a többiek is írnak majd!
Volt egy ilyen tábor a Rege Hotelben rendszeresen, de a doki, aki csinálta sajna eladta az ötletét Ráckevére + a Normafánál is valamelyik szállodának, az áruk pedig horribilissé lett.
Próbálkoztam én is ilyesmivel,csináltam a barátnőimnek egy programot, jól érezték magukat, fogytak 1 hét alatt 2-4 kg-t, aztán hirdetgettem, de nem nagyon volt jelentkező. Fórumokra nem lehetett berakni, mert azonnal kivágtak, pedig tényleg nem akartam halálra keresni magam, fogyni és fogyasztani szerettem volna jó módszerrel, jó társaságban. A program, a receptek, a módszer itt van a fejemben, szabad kapacitásom is. Ha valaki tud egy helyet, ahol megvalósíthatjuk, írjon!
További ajánlott fórumok:
- Retro zenei válogatásba a 80-as évek zenéiből. Milyen zenéket és előadókat tennétek bele?
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Volt már valaki próbajátékon az RTL KLUB Széf című műsorában? Hogy zajlik a válogatás?
- Voltál már Mega válogatáson?Vagy esetleg van olyan ismerősöd aki volt?
- Nekem nagyon fájt amikor a nőgyógyászom feltette a hurkot, ez velejárója a dolognak vagy csak én jártam így?
- Használtruha nagykereskedést nyitok! Érdemes válogatási lehetőséget biztosítani vagy a megszokott zsákos rendszert érdemesebb?