Használtruha nagykereskedést nyitok! Érdemes válogatási lehetőséget biztosítani vagy a megszokott zsákos rendszert érdemesebb? (tudásbázis)
4. Bettice
2014. febr. 4. 15:14
Köszönöm a hozzászólásokat! Mindenképp úgy szeretném csinálni, hogy mindenkinek jó legyen, ezért is gondoltam a válogatásos verzióra, így mindenki azt visz amit el tud adni! Sok kritika éri a nagykereket, gondolom nem alaptalanul, nem szeretném ezt a hibát én is elkövetni! A szemetet nem lehet eladni!!
3. 9b10f3d7ff
2014. febr. 4. 12:57
Gondolom számodra a zsákos megoldás lenne kifizetődőbb, viszont, ha én vevő lennék, nem vinnék el minden vacakot.
Esetleg a zsákokat szétlehetne válogatni, és a jobb minőséget drágábban a vacakabbat olcsóbban adnám, aztán majd a vevő dönt neki melyik éri meg.
Voltam már olyan gagyi turkálóban géprongynak nem kellett volna semmi, mégis sok vevő volt. Meg bolhapiacon olyan cipőket árulnak, hogy Isten bizony a kukára szégyelleném kitenni, nemhogy áruljam.
2. 9892d65728
2014. febr. 4. 04:30
én egy háklis vevő lennék..ezért javaslom a válogatási lehetőség biztosítását.(ha jól értem a kérdésed)
1. Bettice
2014. febr. 3. 22:25
Előre is köszönöm a hozzászólásokat, főként saját turival rendelkezők véleményét várnám, persze minden ötletre nyitott vagyok!:)
További ajánlott fórumok:
- Ha csak a lakóhelyemtől távol találok munkahelyet, akkor a cég köteles lakhatási lehetőséget biztosítani, és fizetni?
- Miskolcon használtruha nagykereskedést tud valaki?
- Bármelyik honlapon lehet apróhirdetési lehetőséget biztosítani?
- Tud valaki használtruha nagykereskedést Egerben?
- Tudtok használtruha nagykereskedést Tolna, Somogy, Baranya-megyében?
- Krém minőségű használtruha nagykereskedés merre található?