Volt már valaki próbajátékon az RTL KLUB Széf című műsorában? Hogy zajlik a válogatás? (tudásbázis kérdés)
Igen, képzeld, én is eljutottam az aranyig.Már a keresztet illetően. Aztán a csaj rákérdezett, hogy akkor most milyen, és végül a pirosat mondtunk:(
Az 2. országnál pedig USA és Kanada között vacilláltunk, aztán Usa-t mondtuk. Akkor mondta a csaj, hogy a 2. lehetőség Kanada lett volna, és az is a helyes. Na így nem volt jó egyik válasz sem. Tesóm az Unicumos kérdésnél azt mondta, hogy "Döntsd el te!". Na, szerintem ezzel buktunk el.
Ja igen, az Unicumos keresztes kérdést is hallottam anno, és azt hiszem, mindig mindenki a vörösre tippel, de nem az, mert az a Vöröskereszté, vagy valami ilyesmi a helyes válasz.
Szerintem különben nem számít, helyesen, vagy helytelenül válaszoltatok-e!
Aztán majd írj, mi lett! :-)
Na sziasztok! Hát voltunk a széf válogatáson, rólunk is készítettek fotót, és kaptunk egy kérdőívet. Aztán egy csajnál voltunk elbeszélgetésen, ahol 2 kérdést kaptunk:
-Melyik a 2. legnagyobb ország?
-Milyen színű az Unicumos üvegen a kereszt?
Na, ezeket a kérdéseket jól kapisgáltuk a beszélgetésünkbe, de végül is mindkét válasz rossz lett:(
Amúgy próbáltunk tesómmal érvelni egymásnak, több-kevesebb sikerrel. Hát majd meglátjuk, egyenlőre inkább azt érzem, hogy ez most nem sikerült. Mindenesetre megvárjuk a hét végét, és akkor majd írom, hogy mi van. Ha esetleg valaki idetalál még, úgy tanulságul:) Na jó éjszakát mindenkinek!!!
Hát ne vidd, az tuti! Nővéremnek is három van, egyiket sem vitte el. Na meg kire hagynád, amíg bemész? Mert készülj fel, hogy 22 év körüli, nagyarcú csajszik válogatnak, akik nem tűntek túl gyerekbarátnak.
Gratulálok a nagyhoz és a pocaklakóhoz is, én most vagyok 2hónapos terhes. :-D
Szerintem nem árt, ha nagyhangúak vagytok. Tőlünk egy focis kérdést tettek fel, ami egyébként előző este került adásba(és mi hülyék elárultuk, úgyhogy kaptunk újat), aztán hol halt meg Napóleon, és azt, hogy melyik a Föld legnagyobb országa.
Én se nem túl lazán, se nem túl csinin mentem, kábé úgy, mint ahogy egy írásbeli vizsgára mennék.
én is voltam, párommal. két kérdés, hibátlan válasz, és semmi telefon.
ha mész, akkro add elő hogy hülye vagy... üvöltözz, nevess, be se álljon a szád, mert aki túl normális, hétköznapi, azt tuti hog ynem hívják vissza.
ja, és ne a pároddal jelentkezz:D
További ajánlott fórumok:
- "A Nagy Fogyás” első válogatásán jártam
- Retro zenei válogatásba a 80-as évek zenéiből. Milyen zenéket és előadókat tennétek bele?
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Voltál már Mega válogatáson?Vagy esetleg van olyan ismerősöd aki volt?
- A hét elején az RTL Klub reggeli műsorában a baba IQ-ról volt szó! Látta valaki?
- Hogy jutok el a Népligetről a Sportmax-ba a Kánai utcáig? (Való világba behívtak válogatásra.)