Voltál már Mega válogatáson?Vagy esetleg van olyan ismerősöd aki volt? (beszélgetős fórum)
Egyeltalán nem meglepő. Ha logikusan belegondolunk, akkor rájövünk miért is. Ez a médiáról és a pénzről szól. Olyan embereket keresnek, akik képlékenyek, formálhatóak (ahogyan ők szeretnék) és eladhatóak. Az olyan emberek, akik tényleg tehetségesek, ki van alakulva az egyedi stílusuk, kiforrottak, nagyon nehezen alakíthatóak kedv szerint.
Például, egy ugri-bugri tinilányt, szép arccal, nagy szemekkel hamarabb piacra tudnak tálalni (és gyorsabban elkel). Az igazán tehetségesekkel talán úgy vannak, egyszer ígyis úgyis befut...
Ez sajnos jellemző volt a négyes megára is.
Én nem bízom az egészben, ezért nem is próbáltam meg:)
Hali!
Azt sajnos nem tudom, hogyan zajlik egy ilyen válogatás, de egyik ismerősöm volt és azt mondták neki, hogy túl jó énekes, nagyon egyedi és nem illik a koncepcióba... Ennyit a tehetségkutatásról.
További ajánlott fórumok:
- 2013. márciusi havazás. Várakozik ismerősöd a hó fogságában, ha igen mennyi ideje?
- Ajánlottad már ismerősödnek a HOXA-T?
- "A Nagy Fogyás” első válogatásán jártam
- Retro zenei válogatásba a 80-as évek zenéiből. Milyen zenéket és előadókat tennétek bele?
- Ha még nem jött meg az útlevél és esetleg utaznánk (autóval) mi lehet a következmény, ha megállítanak?
- A gyermek nemét megállapító teszt! Hallott valaki róla? Esetleg használta?