Hímeznél magadnak kalocsai mintás ruhadarabot kézzel? (tudásbázis kérdés)
Én hímeztem, barátnőm gyerekének. Farmernadrágra, "foltként.
Barátnőmnek nagyon tetszett, csak az volt a gáz, hogy a fiának kellett megfoltoznom! Teljesen kész voltam ....
"egy buli erejéig"
De akkor meg mi értelme van..? :)
Nekem is tetszik, csak nincs türelmem hímezni.
Hímezzél csak, jó munkát kívánok! :)
Nem, mert már hányok a kalocsai mintától!
Annyi mindent lehet még hímezni, miért pont a kalocsait akarja mindenki?!
szia! Nekem is pont a heten tamadt ez a gondolatom.
Eleg jol himzek, ugyhogy szerintem nem lesz gond.
Honnan toltottel le mintakat?
Lassan :-D
Jó munkához idő kell.
Én egy buli erejéig vennék fel egy hosszú szárú fehér, kalocsai mintával díszített csizmát! Imádnám!
Gyönyörűt láttam a butikba. Erre mondják azt, hogy kinek a pap, kinek a papné :) Ja, terítőm nekem is van!
Én fiatalasszony koromban hímeztem magamnak blúzt, amely még most is megvan. (Más kérdés, hogy a szekrényben összement!) Ezt viccből írtam, mert én mentem szét.
Hímeztem továbbá sok párnát és 2 képet is, amelyek be vannak keretezve és az előszobában a falon lógnak.
Nem, mert nekem nem igazán tetszenek. Vagyis hogy a népviselet maga, azzal nincs bajom, szép dolog, jó dolog, de hogy azon túl ilyen mintával díszítsek bármit is, na, azt nem...
De ha tetszenek, akkor hímeznék, naná. (mert tudok, csak nem akarok :))
ha tudnék hímezni már rég lenne ilyen cuccom
Egyébként van fehér szemceruza azzal jól lehet anyagra rajzolni
Lehet kapni fehér filcet. Próbáld meg azzal.
Én is hímeztem már pólóra a motorosok által ismert nevem. Persze szűkítettem... Kicsit át lett alakítva. A legnagyobb gondom, hogy költözéskor elkeveredett :S
További ajánlott fórumok:
- Mi az a ruhadarab, amit semmiképp nem lennél hajlandó felvenni?
- Melyik/milyen ruhadarab az? amire már régóta vágysz de nem lelsz rá vagy nehezen tudod beszerezni?
- Milyen fehérítési módszerek vannak, amikkel tényleg fehéren tartható 1-1 ruhadarab?
- Dohos ruhadarabok áporodott szagát hogyan lehet megszüntetni?
- A tavaszi/nyári szezon elején mennyire újítod fel ruhatáradat, és hová teszed a régebbi megunt ruhadarabokat?
- Bele lehet tenni olyan ruhadarabot is a szárítógépbe (természetesen kímélő programra), aminek a címkéjén szerepel a tiltás?