Hidrogénezett olajok (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Hidrogénezett olajok
Jesszus, ez a cikk...
A hidrogénezett növényi olaj nem egyenlő a transzszírral, az, hogy több zsírt fogyasztunk a kelleténél, mint végkövetkeztetés OK. , de logikailag nem kapcsolódik .
Az ilyen cikkek egyre kiválóak: tökéletes hoax-táptalajok.
továbbá a norbi update nagyon egészséges dolgokban is. müzliszeleteikben, pudingokban.
nevetséges és felháborító. konkrétan jól átveri az embereket azzal, hogy a vércukorra gyakorolt marha jó hatásokról papol, de azt elfelejti, hogy az érrendszerre milyen káros a hidrogénezett cucc.
úgyhogy jobban jár az ember, ha megeszik egy darab zsírszalonnát. az legalább természetes zsír.
szerencsétlen cukorbetegek meg nem a magas vércukor szintbe fognak belehalni, hanem az érelmeszesedésbe, vagy szívinfarktusba.
Szia
Egyáltalán nem olcsó az olaj.
De én 38 éve csak olajjal főzök na meg persze a családomnak is!
Mindig felüti a fejét egy rémísztő "rákkeltőnek" kikiáltott élelmiszer.
Mit együnk?
Kő levest?DDDDDDDDD
Sziasztok,
arrol már én is hallottam, hogy a hidrogénezett növényi olajok károsak lehetnek az egészségünkre. Csakhogy ez az összetevő megtalálhato pl. az összes turó rudiban, amit én előszeretettel fogyasztok és a kisgyerekek is szeretik.A turo meg elvileg egészséges, sok benne a kalcium. Ehetünk egyáltalán valamit ami nem tartalmaz káros anyagokat?
Ugrás a teljes írásra: Hidrogénezett olajok
További ajánlott fórumok:
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Természetes olajokat használtok külsőleg és/vagy belsőleg?
- Milyen krémeket vagy olajokat tudok ajánlani, amitől sűrűbb lesz a szakállam?
- Mit gondolsz a természetes bőrápolásról? Pl agyagok, olajok
- Aromaterápia, Doterra olajok
- Csodatévő olajok a téli búra