Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg zöld leves recept

Hideg zöld leves recept

Elkészítési idő 20 perc

A Hideg zöld leves hozzávalói:
2 nagy érett avokádó,
1 10 centis friss uborka,
1-1 csokor friss bazsalikom,
és petrezselyemlevél,
1 kisebb édeskömény,
néhány endívialevél,
5 dkg kimagozott zöld olívabogyó,
8 dl zöldséglé,
3 evőkanál citromlé,
2 dl tejszín,
só,bors


A Hideg zöld leves elkészítési módja:
Az avokádókat hámozzuk meg,magozzuk ki,és a húsát vágjuk darabokra.Adjunk hozzá zöldséglevet és turmixoljuk el.Ha elkészült az avokádós zöldséglé,keverjük hozzá az összes zöldséglevünket,ízesítsük sóval,borssal és citromlével.Az uborkát vágjuk vékony csíkokra a fűszer növényeket pedig ollóval szeljük fel. A felszelt zöldségeket és az olívabogyót adjuk az avokádós léhez,és tálalás előtt keverjük el a tejszínnel.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg zöld leves elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook