Kefires mexikói leves recept



8 dl kefir,
1 mokkáskanál pirospaprika,
só,
egy-egy csipet őrölt bors és chillipor,
1-1 piros és zöld húsú paprika,
1 mokkáskanál felaprított friss vagy feleannyi szárított bazsalikom,
1 kisebb cső kukorica,
10 dkg konzerv piros bab
1 vöröshagyma
A Kefires mexikói leves elkészítési módja:
A kefirt a fűszerekkel összekeverjük.A kétféle paprikát kicsumázzuk,vékonyan felszeleteljük,leforrázzuk,kihűtve a kefirbe keverjük.A kukoricát enyhén sós vízben megfőzzük,a szemeket lemorzsoljuk róla.Ha kihűlt az előzőekhez adjuk a lecsöpögtetett babbal együtt.A vöröshagymát megtisztítjuk,fél karikákra vágjuk,a paprikához hasonlóan leforrázzuk,a levesbe keverjük. Jól behűtve tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. ápr. 9. 07:09
A kefires mexikói leves elkészítési módja és hozzávalói.