Aratógulyás recept
Az Aratógulyás hozzávalói:1 kg füstölt sertéscsülök,
250 g szárazbab,
250 g burgonya,
150 g zöldpaprika,
150 g paradicsom,
50 g vöröshagyma,
20 g fokhagyma,
10 g só,
20 g zsír,
5 g törött paprika,
20 g cseresznyepaprika,
a csipetkéhez:
200 g liszt,
2db tojás
Az Aratógulyás elkészítési módja:
A finomra vágott hagymát megpirítjuk zsíron,rászórjuk a törött paprikát,felengedjük füstölt lével vagy vízzel.Beletesszük a kockákra vágott füstölt csülköt és a nagy szemű fehérbabot.Ha félig megpuhult,beletesszük a többi nyersanyagot,majd tovább főzzük.Végül(mikor minden megpuhult)nagyokra szaggatott csipetkét főzünk bele, Tartalmas sűrű egytálételként készítjük.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. ápr. 7. 08:05
Az aratógulyás elkészítési módja és hozzávalói.