Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Hideg joghurtleves recept

Hideg joghurtleves recept

Elkészítési idő 20 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Hideg joghurtleves hozzávalói:
25 dkg salátauborka,
2 gerezd fokhagyma,
4 doboz joghurt,
4 evőkanál olaj,
só,
fehér bors


A Hideg joghurtleves elkészítési módja:
A megmosott,meghámozott salátauborkát vágjuk vékony hasábokra.A fokhagymagerezddel kenjük be a tál belsejét,majd azt vágjuk finomra.Tegyük a tálba az uborkát,a fokhagymát és öntsük rá a jól lehűtött joghurtot és az olajat.Sóval és borssal ízesítjük.Keverjük össze,és kb. 30 percig lefedve tegyük a hűtőszekrénybe.

Igen finom,amikor őrölt mandulát olajjal elkeverve teszünk még a levesbe.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A hideg joghurtleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook