Hideg joghurtleves recept
![Elkészítési idő](http://static.hoxa.hu/pic/oraikon.png)
![Szénhidrátszegény](http://static.hoxa.hu/pic/szenhidratikon.png)
![Kalóriaszegény](http://static.hoxa.hu/pic/kaloriaikon.png)
![Zsírszegény](http://static.hoxa.hu/pic/zsirikon.png)
![](http://static.hoxa.hu/pic/recept-foto.jpg)
25 dkg salátauborka,
2 gerezd fokhagyma,
4 doboz joghurt,
4 evőkanál olaj,
só,
fehér bors
A Hideg joghurtleves elkészítési módja:
A megmosott,meghámozott salátauborkát vágjuk vékony hasábokra.A fokhagymagerezddel kenjük be a tál belsejét,majd azt vágjuk finomra.Tegyük a tálba az uborkát,a fokhagymát és öntsük rá a jól lehűtött joghurtot és az olajat.Sóval és borssal ízesítjük.Keverjük össze,és kb. 30 percig lefedve tegyük a hűtőszekrénybe.
Igen finom,amikor őrölt mandulát olajjal elkeverve teszünk még a levesbe.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. ápr. 4. 07:51
A hideg joghurtleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.