Hideg joghurtleves recept
20 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Hideg joghurtleves hozzávalói:
25 dkg salátauborka,
2 gerezd fokhagyma,
4 doboz joghurt,
4 evőkanál olaj,
só,
fehér bors
A Hideg joghurtleves elkészítési módja:
A megmosott,meghámozott salátauborkát vágjuk vékony hasábokra.A fokhagymagerezddel kenjük be a tál belsejét,majd azt vágjuk finomra.Tegyük a tálba az uborkát,a fokhagymát és öntsük rá a jól lehűtött joghurtot és az olajat.Sóval és borssal ízesítjük.Keverjük össze,és kb. 30 percig lefedve tegyük a hűtőszekrénybe.
Igen finom,amikor őrölt mandulát olajjal elkeverve teszünk még a levesbe.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: esztella100, 2008. ápr. 4. 07:51
A hideg joghurtleves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.