Hideg kapros uborkaleves recept
A Hideg kapros uborkaleves hozzávalói:6 közepes uborka
2 dl tejföl
2 dl tej
3 dl joghurt
2 teáskanál dijoni mustár
só
bors
csípet cukor
fél lime leve
1 teáskanál fehér balzsamecet
1 nagy csokor kapor
A Hideg kapros uborkaleves elkészítési módja:
Az uborkát meghámozzuk,egyet meghagyva turmixoljuk a tejjel, tejföllel,és a joghurttal.Hozzáadjuk a mustárt a lime levét és a balzsamecetet,fűszerezzük és újra turmixoljuk.Hozzákeverjük az apróra vágott kaprot.A maradék uborkát kis kockára vágjuk és a leveshez adjuk. Alaposan behűtve tálaljuk.
Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2014. márc. 14. 23:23
A hideg kapros uborkaleves elkészítési módja és hozzávalói.