Hétvégén lesz kolléganőm esküvője. Nagyon várom, már ezer... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Unokatestvér szintű rokonság,,én inkább azt nézném mennyire vagyunk kapcsolatban.
Pl egy jó barátnak lehet többet adnék mint egy távoli rokonnak akivel gyérebb a kapcsolat.
A 30 ezer / főt ehhez igazítanám.
Örülök:)
Az meg előfordul hogy kicsit több lesz a jóból:))
Mondjuk annyi,hogy nem kellett volna pezsgőre inni,felest. 🙂🥴
De a "többség" megsértődött volna,ha nem hajtok le egyet.
Az egyberuha is nagyon szép tud lenni. Nekem sajnos nincs,de ritkán járok ilyen helyekre,tehát eddig nem éreztem szükségét.
Akkor nem voltatok ott sokáig,ha jól értelmezem.
Mi volt rajtad kék? Egyberuha?
Én elviselem nyáron is a nadrágot. Mivel az esküvő ínkább este,éjjel zajlódik,így nem lesz ezzel gondom.
Én nosztalgikus hangulatba kerülök,ha meghallom a mulatós zenét,pedig nem a favoritom.
Anno Lajcsi,Kadlott Karcsi stb.
Elméletileg itt is "retro" DJ lesz,aztán meglátjuk mi sül ki belőle.
De talán nem futunk a Dunába tőle, nem? 😂😂
Igen, köszönjük kérdésedet, jó volt és jól éreztünk magunkat annak ellenére, hogy nem a mi stílusunk ez a vidéki mulatós zene;)
Az idein DJ lesz, kíváncsi vagyok rá.
Egyébként milyen volt az a tavalyi esküvő?
Jól éreztétek magatokat?
Nem alszom ott. Legalábbis nincsen tervben. Kolléganőm megnyugtatott,hogy van egy antialkoholista rokona,aki szívesen hazavisz majd hajnalban.
Egyébként kb.100 km az út. Mivel ritkán jutok el egy jó buliba,ezért biztos,hogy maradni fogok,amíg lehet. 🙂
Persze,annak kellemetlen, aki csak azért nem ihat,mert haza is kell vezetni.
És ott alszol?
Tavaly mi is egy ilyen kis faluban voltunk esküvőn, egy kis szállodába. Az esküvő jó volt, de az nem, hogy messze voltunk az otthonunktól és egyikünk nem ihatott semmit, hogy haza tudjunk menni.
A férjem olyan, hogy egyet gondol és megyünk, nincs mese. Az esküvőn is így volt. Ő volt aki nem ivott, hajnali fél 1-kor azt mondta, hogy megyünk, fél 3-kor már itthon voltunk. Mi végig aludtuk az utat. Fogalmam sincs, hogy hogyan bírja azt, amit csinál. Én nem vállalom az éjszakai vezetést.;)
De bolond vagyok,Rád hozom a frászt itt ezzel.🥴
Igen,annyit tudok,hogy egy vidéki kisvárosban lesz. Lényegében egy tanyán tartják. Mellette van egy lovarda is. Szeretem az ilyen fílinges helyeket,szerintem megvan a maga bája. Biztosan összefüggésben van azzal,hogy én is egy kisfaluban nőttem fel.
Bár,a legutolsó ilyen lagzin,amin voltam,volt cikis emlék.
Jaj, most majd izgulhatok a víz közelsége miatt:(
Eszembe sem jutott eddig ilyen.
Te vidéki esküvőre fogsz menni? Mennyire tudod, hogy milyen lesz?
A kolléganőm mesélte, hogy a fia tavaly egy olyanon volt, ahol az ifjú pár vegán volt, ami nem gond, de a vendégek is ilyen ételt kaptak. A legtöbben nem érezték túl jól magukat:DDDD
Bocsi,azt hittem,hogy egy ilyen kastély melletti közvetlen tó!
Akkor nem kell félni semmitől. Bár,ha fiatalos a parti,azért ott is tud lenni baj.
De biztosan szép lesz minden.🙂
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Holnap meglepem egy ajándékkal a kolléganőmet,nagyon szeretem őt!
- Szemfog ha nagyon fáj, mit lehet tenni hétvégén?
- Milyen ajándékot lehetne adni egy nagyon jó barátnak esküvője alkalmából?
- Nagyon megfáztam a hétvégén...a doki szerint tüdőgyulladás...lehet fertőző?
- A kolléganőm nagyon kétszínű a szemembe mézes-mázas és...