Holnap meglepem egy ajándékkal a kolléganőmet,nagyon szeretem őt! (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Vasárnap tönkre ment anyósom kávéfőzője.
Ma visszük neki az újat!
Nem is sejti. 😁
"vallomás" fogalma meg van? Nem is értem miért válaszolok egy hihetetlenül rossz indulatú és kötekedő lénynek,de nem bírom magamban tartani és jogom is van hozzá hogy azt írjak,amit szeretnék!
Ha pedig "kicsikartam" akkor valószínű jó döntést hoztam :-)
A témától kissé eltértem, de adni és kapni is jó dolog.
Én szeretek kapni is. 💚 Szerintem aki ad, kap is. Nem feltétlen egy időben, de ez normális esetben így működik. Nem az ár a fontos.
Ha valaki azt mondja, hogy ha éhen döglene, akkor sem fogadná el a segítséget (mindegy, hogy milyen formában, akár ajándék formájában), az számomra felfoghatatlan.
Esetemben volt arra példa, hogy az óvodában használt ruha vásárt tartottak. Nagy mennyiségű, teljesen jó állapotban lévő kinőtt, tiszta, vasalt gyerekruhákat vittem be. Még az eladást is vállaltam, egy szülőtárssal együtt.
Az óvónő megjegyezte, milyen jó dolog ez. Legalább a rászorulók nem könyöradománynak fogják fel, hanem elmondhatják, hogy fizettek érte.
Tehát ilyen szempontból megértem, hogy jót tesz az önérzetüknek, de szerintem az igazán rászorulók elfogadták volna ingyen is.
Na, mindegy.
Amiket én vittem be, azokat a darabokat tényleg fillérekért adtam olyan szülőnek, aki tudtam, hogy elkel a támogatás. Némelyik szülő viszont majdhogynem bolti árat fizetett néhány darabért, úgyhogy szép kis bevétele lett a vásár végén a csoportnak. Minden ruha elkelt.
Aranyos vagy:)
Mit szólt?
Ó te szerencsétlen,annyira nem érdekel a véleményed hogy hihetetlen!
Nagyon örült neki és egyáltalán nem érezte "megalázva" magát,mivel annak az éjjeli lámpának is nagyon örült amit 2 hete kapott tőlem!
Az hogy te mit hiszel el le...om :-)
Holnap Mikulás, de pihenős leszek.
Ma mindenki kapott csokikat.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- A férjemre hajt vajon a kolléganője vagy csak barátok?
- Mit csináljak a kolléganőmmel, ha szórakozik velem?
- Milyen különleges ajándékkal kápráztassam el a szerelmemet Valentin napon?
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- Férjemnek szerelmet vallott az egyik kolléganője. Mit tegyek?